Dabar įmonės įsigijimas yra gerokai naudingesnis nei anksčiau

PaslaugosVerslo naujienos

Su mažu biudžetu pradėti verslą nėra lengva, nes vis dėlto – tenka riboti tam tikrus poreikius. Specialistai teigia, kad pačioje pradžioje labai svarbu nešvaistyti pinigų ten, kur galima sutaupyti. Būtų kaip išvengti didelių išlaidų yra ne vienas, tačiau ne visi jais pasinaudoja. Labiausiai reikia atkreipti dėmesį į įmonių kainas, kuomet jos yra perkamos, o ne registruojamos. Registruoti įmonę šiais laikais yra vos ne prabanga, tačiau alternatyvų tam irgi yra pakankamai. Jeigu norite, kad veiklos pradžia būtų bent kažkiek lengvesnė, būtinai pasidomėkite įmonių įsigijimo galimybėmis. Jos yra labai plačios. Kadangi šią galimybę siūlo ne vienas paslaugų teikėjas, reikėtų į viską pažiūrėti giliau.

Perkant įmonę iš tam tikrų paslaugų teikėjų, reikėtų įvertinti faktą, kad tos perkamos įmonės turės šiokių tokių trūkumų. Vieniems tai nė motais, o kiti į jas atkreipia dėmesį. Vienas tų trūkumų yra tas, jog pats klientas, pirkdamas jau egzistuojančią įmonę, negali susigalvoti tos įmonės pavadinimo. Tiesiog jis jau yra. Pateikiamas parduodamų įmonių sąrašas ir iš jo turėsite rinktis priimtiniausią variantą. Taip pat trūkumų laikoma ir tai, kad perkamų įmonių balansuose nėra pinigų. Aiškiau kalbant, banko sąskaitos tuščios. Bet, jeigu norite, kad to nebūtų – nebus problema patiems tuos pinigus įnešti. Galiausiai, reikia atsižvelgti į įmonių registracijos adresą. Jūs turėsite pasikeisti juos į norimus. Įmonės yra registruojamos tam tikrais adresais, kurie priklauso NT savininkui, tad jums reikės keisit adresą korespondencijai, o veiklą vykdyti galėsite kur tik norite.

Nereikia pamiršti ir privalumų. Būtina pabrėžti, kad perkamos įmonės yra pigesnės nei registruojamos nuo visiško nulio ir dar pagal įprastus reikalavimus. Pavyzdžiui, VŠĮ kaina perkant ją iš tam tikrų pardavėjų būtų mažesnė nei registruojant ją patiems. Tas pats būna ir su kitų rūšių įmonėmis. Jums tiesiog reikia labiau pasidomėti kas siūlo įmonių įsigijimo galimybes. Internete rasite net ne vieną įmonių pardavėją, kuris taip pat teiks ir kitas susijusias paslaugas. Tad kas žino – galbūt vienu šūviu nušausite du zuikius.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *