Dienos stovykla vaikams Vilniuje

LaisvalaikisTechnologijos

Vasaros stovyklos vilniečiams tėveliams tampa tikru galvos skausmu – kaip pasirinkti tinkamiausią stovyklą, kurioje vaikai ne tik gerai praleistų laiką, bet ir išmoktų naudingų, šių dienų pasaulyje pritaikomų įgūdžių. Dauguma vaikams siūlomų stovyklų yra išvykstamosios, tai reiškia, kad savaitei ar ilgesniam laikotarpiui vaikas turi išvykti į kitą miestą ir būti kone izoliuotas nuo savo įprastos aplinkos. Siekiant to išvengti galima rinktis įvairias dienos stovyklas, kuriose vaikai turiningai praleidžia dieną, susipažįsta su naujais žmonėmis, o vakare grįžta namo – taip jiems sukeliama mažiau streso, lengviau adaptuotis naujoje aplinkoje Dienos stovykla vaikams Vilniuje gali būti puikus pasirinkimas siekiantiems praturtinti vaiko gyvenimą bei vidinį pasaulį nesukeliant nepatogumų nei vaikams, nei tėveliams.

Dienos stovyklos, žinoma, būna įvairios – tiek susijusios su menais, žaidimais ar šiek tiek labiau specializuotos, pavyzdžiui, orientuotos į informacines technologijas. Informacinių technologijų svarba linksniuojama visur ir bene visi tėveliai supranta, jog tai – pasaulio ateitis. Todėl tam tikrų įgūdžių įskiepijimams vaikams nuo ganėtinai jauno amžiaus gali tapti puikiu pagrindu sėkmingos asmenybės augimui.

Štai organizacijos CodeAcademyKids jau kelis metus iš eilės vasarą organizuojama dienos stovykla vaikams Vilniuje yra orientuota į imlius vaikus, kurie nori iš arčiau susipažinti su technologijomis. Kelių skirtingų stovyklų, organizuojamų skirtingo amžiaus vaikams, metu vaikai ir jaunuoliai supažindinami ne tik su įvairiomis technologijomis, bet ir skatinami mąstyti, svajoti, bei savo svajones pristatyti plačiajai auditorijai. Taip skatinamas vaikų kūrybiškumas, pasitikėjimas savimi, kuris neabejotinai praverčia ne tik tolimesniame gyvenime, bet ir moksluose. Juk pilnai išgvildenti savo idėją, suprasti jos pliusus ir minusus, sugebėti argumentuoti bei apie ją papasakoti svetimiems žmonėms net ir kai kuriems suaugusiems atrodo pakankamai sudėtinga. Todėl didelis dėmesys šių stovyklų metu yra skiriamas būtent komandiniam darbui ir idėjų pristatymui.

Taigi, dienos stovykla vaikams Vilniuje gali tapti ne tik smagiu, bet ir itin naudingu laisvalaikio praleidimo būdu – būryje bendraminčių dalintis idėjomis, kurti savo fantastinius pasaulius ir apie juos pasakoti kitiems yra neįkainojama patirtis, padedanti pagrindus kūrybingoms asmenybėms.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *