Jauki svetainės erdvė

Namai ir aplinka
svetainė

Jaukiai namų atmosferai ypač svarbi spalvinė spalvų gama. Jei spalvos prislopintos ir neutralios- kambaryje bus juntama ramybė.  Geltoni, oranžiniai bei raudoni atspalviai svetainės kambariui suteiks šiltumo ir sukurs jaukumo įspūdį, o melsvai  baltos spalvos reikėtų vengti, nes tai šalta spalva. Jei svetainės kambarys nėra  didelis geriausia rinktis baltą arba gelsvas spalvas, kurios optiškai praplečia erdvę. Šios spalvos puikiai tiks ir tiems kambariams į kuriuos patenka mažai natūralios šviesos. Kad svetainė atrodytų šilta ir jauki- rinkitės kontrastingų spalvų interjero detales, bet ryškios detalės skirtos tik pabrėžti ir išryškinti bendrą vaizdą, todėl jų neturėtų būti per daug.

Kaip išdėstyti svetainės baldus?

Visose svetainėse yra bent vienas  objektas, į kurį pirmiausia nukrypsta visų akys. Jei jūsiškėje yra židinys, jis atliks šią funkciją, jei ne, pagrindiniu kambario akcentu gali tapti prancūziškos durys ar langas, pro kurį atsiveria nuostabus vaizdas. Baldus išdėstykite taip, kad jie dar labiau išryškintų pagrindinio akcento grožį, sustatykite taip, kad niekam nereikėtų vaikščioti pro televizorių ir trukdyti tiems, kas jį žiūri. Jei jūsų svetainė labai maža, rinkitės dailiais apmušalais apmuštas kėdes be atramų rankoms- jos užims mažiau vietos, bet nepraras savo funkcijos.

Lenkiški baldai puikus pasirinkimas

Lenkiški baldai gaminami atsižvelgiant tiek  į vyraujančias interjero madų tendencijas, tiek į kliento poreikius. Lenkiškų baldų parduotuvėje baldų asortimentas įvairus: Minkštų baldų komplektai, kėdės, stalai, komodos valgomajam, virtuviniai komplektai, visos reikalingos detalės norint įsirengti miegamąjį nuo didelės drabužių spintos iki lovos čiužinių. Lenkiški baldai gali tapti puikiu pasirinkimu ieškantiems aukštos kokybės gaminių už gerą kainą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *