3 būdai sumažinti kelionės išlaidas

PaslaugosTransportas

keleiviai

Kalbėdami su kolegomis apie planuojamas vasaros atostogas dažnai išgirstame įvairių skundų. Apie tai kad teko atšaukti rezervuotus viešbučius dėl ligos ar kito neplanuoto įvykio, kad per atostogas oras būna ne pats geriausias ir žinoma apie tai kad atostogos yra brangus malonumas. Į viską siūlome pažvelgti kitu kampu ir pabandyti elgtis taip kaip elgiasi kelionių ekspertai apkeliavę visus 5 pasaulio kontinentus ir žinantys visus.

 

  1. Planuokite savo atostogas, keliones ir išvykas į gamtą tuomet kai tuose kraštuose yra ne piko metas. Didelis lankytojų srautas lemia išaugusią paklausą o tai automatiškai kilsteli kainas ir už tas pačias paslaugas esate priversti mokėti brangiau. Gyvenime įdomu išbandyti viską tad ar ne pro šalį pamatyti kaip atrodo jūra ne tik pavasarį ar rudenį bet netgi ir žiemą. Jei būtinai norite pasimėgauti vandens procedūromis visą tai galima padaryti vandens atrakcionų parke už 50 eurų nusipirkus bilietą šeimai visai dienai. Žiemos metu geriausia vykti į Indija ir kitas rytų Azijos šalis, ruduo puikus Europos šalyse ir tt.
  2. Kelionių rezervavimą rekomenduojama atlikti kuo anksčiau. Didelė dalis paslaugų tiekėjų siekdami pagerinti vartotojų aptarnavimą ir konkuruodami tarpusavyje leidžia vartotojams atšaukti rezervaciją be papildomo arba už simbolinį mokestį. Planuokite ilgesnį apsistojimą viešbutyje tai reiškia vienos dienos kaina įskaitant pusryčius gali būti iki 20 proc. mažesnė.
  3. Kai oro linijų pasiūlymai tokie žemi kad nesinori naudoti savo mašiną ir pilti keletą degalų bakų ir dar vargti dvi dienas vairuojant iki jūsų pamėgto miesto belieka dar tik suskaičiuoti kad tai gali kainuos 400-600 eurų ir pasirinkti keleivių pervežimas mikroautobusais. Tai yra vienas iš būdų pasiekti norimas šalis mažesnėmis sąnaudomis o sutapytus pinigus išleisti muziejuose ar koncertuose.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *