8 priežastys, kodėl savo verslo tinklalapiui turėtumėte naudoti „WordPress“

Internetiniai projektaiIT naujienos

„WordPress“ rinkoje yra dar nuo 2003 m. ir ji jau ne vienerius metus yra pati populiariausia atviro kodo turinio valdymo sistema (TVS) pasaulyje. Be to, per pastaruosius kelerius metus „WordPress“ tapo TVS, kuri naudojama ne tik tinklaraščių kūrimui, tačiau ir reprezentacinėms svetainėms, informaciniams projektams, naujienų portalams ar elektroninėms parduotuvėms. Todėl pateikiame jums 8 priežastis, kodėl jūsų verslui galėtų būti naudinga pasitelkti „WordPress“ TVS.

1. Patogu ir lengva naudotis

WordPress“ turinio valdymo sistema yra labai paprasta naudotis, kadangi ji pasižymi intuityvia vartotojo sąsaja. Reguliarus naujų vidinių puslapių, straipsnių, nuotraukų, vaizdo medžiagos kūrimas ar kitų vidinių darbų atlikimas yra greitas ir patogus. Kadangi sistema yra tokia paprasta ir efektyvi, „WordPress“ pagalba veikiančio tinklalapio priežiūrai skiriamas laikas gerokai sutrumpėja.

2. Tinklalapį valdykite iš bet kurio kompiuterio

„WordPress“ TVS yra paremta interneto naršykle. Todėl prisijungti prie savo tinklalapio administravimo jūs galite naudodami bet kurį kompiuterį, planšetę ar išmanųjį telefoną, kuris veikia su interneto ryšiu.

3. Nereikia HTML koregavimo ar FTP/MySQL programų

Savo tinklalapiui pasirinkus „WordPress“, nebereikia sukti galvos dėl HTML kodo redagavimo ar papildomų FTP ir MySQL programų naudojimo. Sukurti ir paskelbti naują vidinį puslapį ar straipsnį, įkelti nuotrauką, redaguoti tekstą, paskelbti vaizdo įrašą, sukurti nuotraukų galeriją ar atlikti kitus veiksmus galima šios TVS administravimo aplinkoje, be papildomų programų naudojimo būtinybės.

4. Paieškos sistemos dievina „WordPress“ tinklalapius

„WordPress“ programinis kodas yra labai švarus ir paprastas, paverčiantis šią TVS lengvai skanuojamą ir indeksuojamą paieškos sistemų algoritmų. Be to, kiekvienas vidinis puslapis, straipsnis (įrašas) ir nuotrauka gali turėti savo unikalų „meta“ pavadinimą, „meta“ žymas ar „meta“ aprašymą, tinkamai optimizuotą konkretiems raktažodžiams ir raktinėms frazėms.

5. Jūs pilnai valdote visą tinklalapį

Naudojant „WordPress“ turinio valdymo sistemą, nebereikia ilgai laukti, kol jūsų dizaineriai ar programuotojai tinklalapyje atliks paprasčiausius atnaujinimus. Šios TVS naudojimo atveju, jūs galite pilnai valdyti visą tinklalapį ir bene bet kurią jo funkciją bei sudedamąją dalį, kartu efektyviau ir paprasčiau įgyvendinant bet kokius norimus atnaujinimo darbus.

6. Integruotas ir paruoštas tinklaraštis

Kadangi „WordPress“ TVS pradžioje buvo skirta išskirtinai tinklaraščių kūrimui, ji iki šiol turi visas joje integruotas tinklaraščiams pritaikytas funkcijas. RSS ir naujienlaiškių prenumeratos funkcija, tinklaraščio įrašų komentarų rašymas, automatinis straipsnių publikavimas ir daugybė kitų papildomų galimybių paverčia naujo turinio kūrimą ir jau egzistuojančio turinio koregavimą gerokai paprastesniu. Todėl dinamiško turinio pagalba jūsų verslas tampa geriau matomas ir labiau vertinamas tiek jūsų tikslinės auditorijos, tiek ir internetinių paieškos sistemų.

7. Įskiepių pagalba praplečiamas funkcionalumas

Norite, kad jūsų tinklalapio funkcionalumas prasiplėstų? Svarstote apie vaizdo įrašų galeriją? Gal jums yra reikalingas automatinis „Facebook“ įrašų skelbimas, kuriuo informuotumėte savo sekėjus apie naują turinį? O galbūt domina „Instagram“ integravimas į puslapį? „WordPress“ turinio valdymo sistemos atveju visa tai tampa įmanoma įskiepių pagalba. Dalis jų yra nemokami, o dalis siūlomi už labai prieinamą kainą. Be to, visuomet yra galimas „WordPress“ temų ir įskiepių programavimas, kurio atveju gali būti sukurtos individualios dizaino temos, unikali struktūra ir išskirtinės tik jūsų auditorijai pritaikytos funkcijos.

8. Ne vienas vartotojas

Būdami su „WordPress“ TVS veikiančio tinklalapio administratoriais, jūs galite skirtingiems vartotojams priskirti skirtingas teises ir pareigas, leidžiant jiems atlikti jums aktualius veiksmus, pvz., skelbti naujus įrašus, koreguoti jau esamą turinį, komentuoti ar kt.

One thought on “8 priežastys, kodėl savo verslo tinklalapiui turėtumėte naudoti „WordPress“

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *