Vestuvinių žiedų kainos internetu

Prekyba

Vestuvinių žiedų pasirinkimas yra vienas iš svarbiausių žingsnių besiruošiant ir planuojant vestuves. Išsirinkti žiedą nėra tokia lengva užduotis, ypatingai tuomet, kai aplinkui tiek daug pasirinkimo. Žiedą išsirinkti gali tapti lengviau, kai gerai apgalvojate savo poreikius. Čia sprendžiamas ne tik dizaino, tačiau ir kainos, kuri gali būti labai įvairi, klausimas. Tad kaip išsirinkti tinkamą vestuvinį žiedą ir kokios jų kainos?

  • Vestuvinių žiedų kainos

Vestuvinių žiedų kainos yra labai įvairios. Jos gali siekti nuo kelių šimtų eurų iki keliasdešimt tūkstančių, tačiau viskas priklauso nuo jūsų poreikių ir galimybių. Nuo ko priklauso žiedų kainos?

  • Žiedo lydinys

Žiedo kaina dažnai priklauso nuo to, iš kokio lydinio jis pagamintas. Populiariausias pasirinkimas vestuvėms – aukso žiedai. Klasikinis variantas, kurį renkasi dauguma jaunųjų yra aukso spalvos tviskantys žiedai.

  • Praba

Kuo aukštesnė praba – tuo didesnė žiedo kaina. Tačiau žiedai aukštesne praba linkę mažiau braižytis ir išlaiko savo ilgaamžiškumą. Tad nors tai  ir didesnė investicija, tačiau kur kas kokybiškesnė nei mažesnės prabos žiedai.

  • Papuošimai

Vieni mėgsta klasikinius paprastus žiedus, kiti visgi renkasi išskirtinumą. Kokie papuošimai bus ant jūsų žiedo lemia ir jo kainą. Jeigu pageidausite, kad ant žiedo butų deimantai ar kiti akmenys, tai gali gerokai padidinti  žiedo kainą.

  • Išskirtinis dizainas

Išskirtinio stiliaus ir dizaino žiedai  traukia ne vieno akį, tačiau vienetiniai ir išskirtinės spalvos ar papuošimų žiedai taip pat gali žymiai padidinti žiedo kainą. O ir verta atminti, kad tai, kas madinga šiais metais, gali kitais būti visai ne skoninga. Tad jeigu sekate madas, svarbu atkreipti dėmesį ir į patogumą bei į tai, ar žiedas ilgainiui nepradės pabosti ir ar išskirtinį dizainą nebus sunku priderinti prie jūsų kasdienio stiliaus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *