Vienas geriausių Husqvarna pjūklų modelių

Namai ir aplinkaPaslaugos

Tikriausiai kiekvienas dirbantis miške su mediena rinktųsi Husqvarna pjūklus, nes tai aukštos klasės, nuolat tobulinamas gaminys. Šie pjūklai mažiau vibruoja, sunaudoja mažiau degalų, dėl didelio galingumo tausoja jėgas ir laiką. Tiesa, nors pjūklai ir vienos kompanijos, tačiau yra daugybė modelių, kurių kainos skiriasi. Aprašysime vieną iš geriausių modelių ir  kokios Husqvarna pjūklų dalys garantuoja geresnę jų kokybę.

Vienas iš brangiausių modelių, kainuojančių apie 700 eurų yra grandininis pjūklas Husqvarna 550XPG TB. Jame įmontuotos naujoviškos technologijos užtikrina itin spartų darbą su pjūklu, patogumą ir komfortą. Dažniausiai jis įsigyjamas profesionaliems medžių kirtimo darbams.

550XPG Husqvarna pjūklų dalys, garantuojančios kokybę

„Air Injection“ sistemos dėka reikia rečiau valyti oro filtrą, todėl jis mažiau susidėvi, rečiau keičiamas.

Viena svarbiausių šių Husqvarna pjūklų dalių tai naujausios kartos „X-Torg“ variklis, kurio dėka sumažėja kuro sąnaudos ir išmetami teršalai bei „RevBoost“ technologija užtikrina dar didesnį greitį, todėl darbai atliekami sparčiau. „LowVib“ sistema sumažina vibraciją, todėl pjūklu naudotis itin patogu ilgą laiką.

Pjūklas suteikia dar daugiau komforto dėl šildomų rankenų, kas ypač aktualu žemos metu. Taip pat šildomas karbiuratorius leidžia lengviau užvesti variklį šaltu oru.

Svarbu, kad Husqvarna pjūklų dalys būtų greitai išvalomos ar pakeičiamos, todėl 550XPG TB modelis turi paprastai ir greitai nuimamą oro filtrą bei oro filtro dangtelį, kas leidžia greitai jį pakeisti. Įmontuotas grandinės įtempimo įtaisas šone leidžia paprastai reguliuoti jos įtempimą. Taip pat pjūklas turi inercijos aktyvuojamą grandinės stabdį, kuris užtikrina saugų darbą. Spragtuko principo cilindro dangtelis leidžia greitai išvalyti cilindrą ir pakeisti žvakes.

Pjūklo kuro bakelis permatomas, todėl darbuotojas visada mato, kiek jo likę. Įmontuota kuro pompa palengvina užvedimą. Pats pjūklo modelis yra pažemintas ir plonas, dėl to jį lengviau valdyti, galima dirbti nepavargstant ilgesnį laiką.

Net ir geriausių Husqvarna pjūklų dalys po ilgo naudojimo susidėvi. Pirkti naują tokį gaminį būtų tikrai daug išlaidų, todėl labai patogu susidėvėjusias dalis pakeisti naujomis ir toliau jį sėkmingai naudoti. Kokybiškų pjūklo dalių galima rasti ir užsisakyti internetu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *