Profit – W – visi finansiniai procesai vienoje sistemoje

PaslaugosVerslo naujienos

IĮ ,,Edrana Baltic“ specialistai siūlo finansų, finansinių procesų ir atsargų apskaitos valdymo sistemą Profit-W. Ši sistema pasižymi funkcionalumu – visi finansiniai procesai vienoje sistemoje.

Informacija ir informacinės sistemos tapo strategine vertybe, kurią, kaip ir bet kurį kitą įmonės ar įstaigos veiklai svarbų turtą, būtina apsaugoti. IĮ ,,Edrana Baltic“ atkreipia dėmesį į tai, kokia   svarbi  yra  turimų  sistemų ir sukauptų jose duomenų apsauga nuo nesankcionuotos prieigos ar praradimo.

Sistema Profit – W puikiai tinka finansinių procesų apskaitai: didžiajai knygai, valiutinėms  operacijoms, apskaitai pagal Kaštų Centrus, mokėtinų/gautinų sumų apskaitai. Taip pat ji naudojama banko ir kasos operacijų apskaitai, pinigų srautams valdyti, mokėjimų paraiškoms teikti, atskaitingų asmenų apskaitai ir avansinei apyskaitai atlikti, finansinės atskaitomybės ataskaitoms ir pagrindinėms ataskaitoms teikti ir integracijai su VMI sistema.

Atsargų apskaitos sistema taip pat skirta ilgalaikio turto, judėjimo, remonto, nusidėvėjimo apskaitai, skaidymui ir kiekio atidalinimui. Ja patogu atlikti inventorizaciją, vertės padidėjimo ir nuvertėjimo apskaitą, parengti pagrindines ataskaitas. Atsargų apskaitos valdymo sistema padeda paprastai ir lengvai atlikti materialinių vertybių bei trumpalaikio, mažaverčio turto judėjimo apskaitą. Ja greitai atliekama ūkinio inventoriaus užbalansinė kiekinė apskaita, vykdomas pardavimų valdymas, atliekami išankstiniai apmokėjimai bei apskaita pagal kaštų centrus – dimensijas. Be to, ji tinka pirkimų, pardavimų sutartims sudaryti, turtui inventorizuoti.

Naudojant Profit – W itin patogu vykdyti gamybos procesų apskaitą, sudaryti gamybos  kalkuliacines korteles, skaičiuoti gaminių planinę ir faktinę savikainą.

Naudojant šią atsargų valdymo sistemą galima automatiškai nurašyti žaliavas, valdyti materialinę  atsakomybę, atlikti žaliavų trūkumo analizę, paskirstyti tiesiogines ir netiesiogines gamybos išlaidas.

Finansų valdymo sistema naudojama transporto ir kuro apskaitai, maršrutų ir kelionės lapų sudarymui, transporto priemonių kuro normų aprašymui, automatiniam kuro nurašymui, transporto priemonių techninės apžiūros ir draudimo stebėjimui bei padangų eksploatacijos stebėjimui.

Finansų procesų valdymo sistema tinka abonentų apskaitai, priskaitymų už suteiktas paslaugas generavimui, apmokėjimų ir deklaruotų rodmenų ir kompensacijų importui. Ja galima formuoti mokėjimo pranešimus bei PVM sąskaitas faktūras, vykdyti apskaitos prietaisų apskaitą, šilumos, vandens, komunalinių ūkių, sutarčių apskaitą, registruoti sutartis, vykdyti sutarčių kontrolę, teikti pagrindines ataskaitas.

IĮ ,,Edrana Baltic“ efektyvina verslo / veiklos procesus, diegia technologijas, padedančias vystyti verslą paprasčiau ir sėkmingiau. Didelę patirtį turintys, atsakingi ir profesionalūs informacinių technologijų kūrėjai įgyvendina unikalius technologinius sprendimus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *