Ką daryti, kai miegamajame įsivyrauja rutina

Sveikata ir grožis

Kokybiškas ir pilnavertis seksualinis gyvenimas labai tiesiogiai veikia žmonių gyvenimo kokybę, jų sveikatą ir nuotaiką. Todėl jei jūs pastebite, kad jau kurį laiką jūsų seksualinio gyvenimo kokybė yra suprastėjusi, jokiu būdu neturėtumėte į visą tai numoti ranka. Tai yra labai svarbi kiekvieno suaugusio žmogaus gyvenimo sudedamoji dalis, į kurią negalima žvelgti pro pirštus. Todėl siūlome jums keletą praktiškų patarimų.

„Susiraskite kambarį“

Ši frazė yra jau seniai tapusi klasika, tačiau šiuo atveju norime pasakyti, jog tikrąja to žodžio prasme jūs turėtumėte pasirinkti vietą, kuri būtų labai jauki ir komfortiška, pvz., rezervuoti kambarį viešbutyje. Tokiu būdu jūs pakeistumėte jums jau seniai pabodusią namų aplinką ir leistumėte sau atsigauti, pailsėti ir pasimėgauti vienas kitu labai malonioje ir romantiškoje aplinkoje. Be to, tokiu atveju jūs galėsite pasinaudoti ir papildomomis viešbučio teikiamomis paslaugomis, kurios jūsų viešnagę paverstų dar malonesne. Visa tai gali paskaninti jūsų seksualinį gyvenimą ir padėti į vienas kitą pažvelgti naujomis akimis.

Nepamirškite flirto (su savo antrąja puse)

Manote, kad flirtas yra galimas tik tuomet, kai santykiai yra pirminėse stadijose? Laimei, flirtas su savo antrąja puse gali lydėti visą santykių laikotarpį. Ir kuo flirto bus daugiau, tuo pikantiškesni gali būti jūsų santykiai (jau nekalbant apie aistringą ir karštą seksualinį gyvenimą). Todėl jei apie flirtą su savo antrąja puse jūs jau seniai buvote pamiršę, pats metas atgaivinti šią „tradiciją“ ir leistis į malonumą kupiną kelionę. Taip pat atminkite, kad turėtumėte retsykiais suplanuoti ir „pasimatymą“ romantiškoje bei malonioje aplinkoje. Net jei jūsų santykiai trunka ne pirmą dešimtmetį, jūs turite kartas nuo karto elgtis taip, lyg drauge žengtumėte vos pirmuosius žingsnelius.

Kur jūsų seksualus apatinis trikotažas?

Jau seniai jūsų miegamajame nebuvo matyti seksualaus apatinio trikotažo? Pakankamai dažnai pastebima, kad poros seksualiu apatiniu trikotažu yra linkusios pasirūpinti tik ankstyvosiose savo santykių stadijose, o bėgant laikui tokią galimybę pastumia į šalį. Deja, bet toks sprendimas yra labai neteisingas. Seksualus apatinis trikotažas gali jūsų seksualinį gyvenimą paversti dar aistringesniu ir malonesniu. Tai sukuria savotišką paslapties šydą ir kartu skatina seksualines fantazijas, todėl dabar būtų pats metas imtis pokyčių!

Pažinkite save ir savo antrąją pusę

Ir šiuo atveju kalbame ne tik apie charakterio ir būdo ypatybes. Kalbame apie tai, kas gali paversti judviejų seksualinį gyvenimą gerokai malonesniu ir komfortiškesniu. Jei jūs geriau pažinsite savo kūną, kartu galėsite savo atradimais pasidalinti ir su savo antrąja puse. O tai reiškia, kad jei abu pasistengsite padaryti tą patį, jūsų seksualinis gyvenimas gali tapti kur kas kokybiškesnis. Ir, laimei, tai padaryti yra labai nesudėtinga – ypač, jei pasinaudojama sekso žaislais, kurių pasiūla šiandien pranoksta net daug mačiusius vartotojus.

SVARBU: Norėdami plačiau sužinoti apie sekso žaislus ar pasirinkti iš plataus jų asortimento, galite spausti čia.

Keiskite mylėjimosi vietas

Akivaizdu, kad didžioji dalis porų mylisi savo miegamajame esančioje lovoje, tačiau ar tikrai manote, kad tai yra vienintelė vieta, kurioje galima mylėtis? Jei jūsų santykiuose įsivyravo savotiška stagnacija ir jūsų seksualinis gyvenimas ėmė atrodyti nuobodus, pabandykite kartais pakeisti ir mylėjimosi vietą. Galbūt vienas kitu pasimėgauti galite ant virtuvės stalo? O gal seksualiniais malonumais galėtumėte pasimėgauti vonioje? Visiškai nesvarbu, kurią vietą jūs pasirinksite, svarbiausia, kad pakeistumėte aplinką. Tai paskanins jūsų seksualinį gyvenimą ir suteiks jam daugiau spalvų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *