Itališki tapetai – naujas sienų dekoravimo būdas

Namai ir aplinka

Norėdami atnaujinti būstą dažniausiai apžiūrime jo sienas. Apsidairome kambaryje ir sienas pamatome pirmiausiai. Visgi jas ir atnaujinti bene lengviausia. Planuodami kambario pokyčius pradedate domėtis, kaip ir kuo tas sienas padengti, kad gautume maksimalų rezultatą. Vieni renkasi sienas dažyti, o kitiems yra priimtinesnis tapetų variantas. Su pastaraisiais sutinkame ir mes. Ne veltui toks patalpos dekoravimo būdas yra vienas iš klasiškiausių ir seniausių.

Tapetuoti tikrai daugeliu atvejų yra lengviau, paprasčiau ar net pigiau nei jas dažyti. O jeigu įvertinsime, kiek daug yra šio sienų atnaujinimo variantų – tikrai suskubsite rinktis tapetus. Nauji itališki tapetai – tai kitoks požiūris į sienų dekoravimą. Šie gaminiai iš karto išsiskiria iš kitų savo unikaliu stiliumi bei dizainu. Visada turite galimybę pasirinkti bet kurį iš gausybės raštų, spalvų, medžiagiškumo, faktūrų, taip sukurdami norimą nuotaiką kambariui.

  • Jeigu esate klasikos mėgėjai – rinkitės tam tikrus raštus, dryžius, medalionų akcentus.
  • Norėdami nuolatinės gaivos, lengvumo, primenančio vasarą – pirkite tapetus su gėlėmis, kurios gali būti tiek ryškios, tiek ir pastelinių spalvų.
  • Troškantiems subtilumo – pasirinkime yra faktūriniai ar vienspalviai itališki tapetai.
  • Tiems, kurie kuria išskirtinius būsto interjerus – tikrai patiks dar nematyta tekstilinė, metalizuota, natūralaus pluošto sienų danga.
  • Jei reikalinga atnaujinti vaikų ar jaunimo kambarį arba norite tiesiog akcentuoti vieną iš sienų – tam puikiai tiks šiuo metu taip pat populiarūs fototapetai.

Šiuolaikiniai itališki tapetai yra pačių geriausių eksploatacinių savybių. Jie išsiskiria atsparumu mechaniniam poveikiui, plovimui bei ultravioletiniams spinduliams. Norėdami išskirti tapetus iš kitų sienų dekoravimo būdų, galime akcentuoti, kad jiems yra reikalingos vos minimalios pinigų, laiko sąnaudos bei galimybė atlikti remontą savo rankomis. Tapetai leidžia labai lengvai sukurti norimą kambario interjerą, pasirinktų raštų dėka jį vizualiai sumažinti arba padidinti, atrasti naują stilių ar pasinerti į naujus ieškojimus. Šiuolaikinės technologijos labai stipriai praplėtė sienų dekoravimo būdus ir metodus. Jei vis dar galvojate, kad tapetai – tai popierinis sienų dekoravimo būdas – tikrai klystate. Medžiagos jiems dabar gali būti parinktos itin prabrangios ir išskirtinės.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *