Tabako pasirinkimas kaljanui

Prekyba

Tabakas kaljanui – vienas iš pagrindinių dalių, nuo kurio priklauso rūkymo malonumas. Juk taip malonu jausti patinkanti dūmo skonio aromatą, kuris rūkymą pakelia į aukštesnį lygį. Tad kaip reikėtų tinkamai jį pasirinkti, kokie tabakai kaljanui yra patys populiariausi ir kokius galima sukurti jo derinius. Visa tai aptarsime šiame straipsnyje.

Koks tabakas rūkomas?

Pagrinde galima išskirti dvi tabako rūšis, kurios yra rūkomos:

  1. Mu’essel – tai tabakas, kuris yra prisotintas įvairiausių skonių aromatais. Jis yra pats populiariausias, nes jį rūkyti yra malonu, dūmas yra skanus ir sodrus.
  2. Tumbak – tai tabako rūšis, kuriame nikotino kiekis yra labai didelis. Dažniausiai šią rūšį renkasi jau patyrę, kuriems reikalingas stipresnis efektas. Ši kaljano tabako rūšis yra mažiau populiari, nei pirmoji.

Jei norite sužinoti daugiau informacijos apie tabaką, ją galite rasti čia: hookahshop.lt

Kokie tabako skoniai yra populiariausi?

Žinoma, tai yra labai individualus dalykas, nes kiekvienas skonį supranta savaip, kas vienam gali pasirodyti tikrai nuostabiausio aromato tabakas, kitam – atvirkščiai. Bet kaip rodo statistika, dažniausiai yra renkamiesi šie skoniai: citrusiniai, pipirmečių, mėlynių, ananasų, braškių ir arbūzų. Taip pat vienas iš populiariausių skonių yra gaivus, mėtinis, kuris įkvėpus dūmą, po kelių sekundžių jaučiamas gaivumo, šviežumo jausmas. Tabakas kaljanui turėtų būti renkamas atsakingai ir jei esate tik pradedantysis, tai verčiau rinktis lengvus, gaivius skonius, kurie nebūtų sunkūs. Na, o vėliau galėsite savo kaljano rūkymo kelionę tęsti su sunkesniais ir stipresniais skoniais.

Tabakų deriniai

Jei jau esate išbandę nemažai tabako skonių ir norite atrasti kažką naują, galite pasinaudoti patarimais, kurie padės kaljano rūkymą atrasti iš naujo ir suteikti jam vėl kitokių spalvų. Kad kaljano rūkymas nebūtų nuobodus, buvo parinkti patys populiariausi tabako deriniai, kurie nustebins jūsų skonių receptorius. Deriniai gali būti tokie:

  1. Vanilė ir citrina. Šį skonių derinį reikėtų maišyti lygiomis dalimis.
  2. Citrina ir mėta. Šis tabako derinys turėtų būti miksuojamas dvi dalys prie vienos.
  3. Obuolys ir pipirmetė. Geriausia maišyti šį derinį trys prie vieno.
  4. Citrina ir įvairių vaisių derinys (galite rinktis bet kokius vaisius, kurie patinka jums. Bet geriau nenaudoti daugiau kaip keturių vaisių). Toks derinys turėtų būti santykiu du prie vieno
  5. Citrina ir kola. Maišyti šį skonių derinį reikėtų santykiu vienas prie dviejų.

Tai rekomenduojami skonių deriniai, kurie yra gan populiarūs. Bet aišku, galite improvizuoti ir kurti savus skonio derinius, kurie patiks tik jums.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *