Kaip išsirinkti vokus siuntiniams?

PaslaugosPrekyba

Vokai – pati populiariausia pakuotė įvairiausioms siuntoms transportuoti, pradedant sveikinimo atviruku ir baigiant ilgu žieminiu paltu. Tiek fizinėse, tiek internetinėse pakavimo bei siuntų prekių parduotuvėse galima įsigyti pačių įvairiausių vokų. Tokių prekybos vietų šiandien tikrai apstu. Jums tereikia išsirinkti patikimus ir savo darbą išmanančius prekybininkus. Internetinėje parduotuvėje vokucentras.lt galima įsigyti pačių įvairiausių vokų: vokų atvirukams, kvietimams, dokumentams, dovanoms, burbulinių vokų, kurjerinių vokų, vokų su oro ar popieriaus apsauga, lipnių vokų ir kita. 

Rinkdamiesi vokus atvirukams, kvietimams ar dokumentams, be abejonės, pirmiausia turite įvertinti savo siuntinio dydį ir pagal jį ieškoti tinkamo voko dydžio. Jeigu dokumentams parinksite paprasto dizaino, neišsiskiriančios išvaizdos voką, tai sveikinimams ar dovanų čekiams, be abejonės, jau pasidairysite spalvingo ir nuotaikingo, tai progai tinkamo voko. Vokucentras.lt darbuotojai užtikrina, jog jų siūloma produkcija tikraiutikrina, jog surasite patį tinkamiausią voką. 

Mažai trapiems ir nedūžtantiems daiktams siųsti pats optimaliausias pasirinkimas – kurjeriniai vokai. Jie turi begalę privalumų:

  • Nepermatomas juodas voko vidus ne tik apsaugo nuo bet kokio išorinio poveikio, bet ir suteikia siuntai absoliutų  konfidencialumą. 
  • Labai paprastas atidarymo ir uždarymo mechanizmas ir nereikia jokių kitų pagalbinių priemonių. Beje, kurjerinį voką atidaryti jo nepažeidus yra beveik neįmanoma. Tai apsaugo nuo klastočių grėsmės. 
  • Nedidelis pakuotės svoris leidžia sumažinti siuntimo išlaidas. 
  • Ekologiškas sprendimas, nes kurjeriniai vokai yra 100% perdirbami. 

Vokai su oro apsauga ar dar kitaip vadinami burbuliniai vokai skirti sąlyginai mažiems arba labai trapiems daiktams pakuoti ir siųsti. Šie vokai pagaminti iš laminuoto kraft popieriaus, sulipdyto su burbuline plėvele,Jie turi tokias pačias savybes, kaip ir burbulinė plėvelė: puikiai apsaugo nuo smūgių, pažeidimų ar subraižymo. Taigi, ką dažniausiai siunčiama burbuliniuose vokuose? Tai – telefonai, kompaktiniai diskai, juvelyrika, smulkūs įrankiai, aksesuarai ir kita. 

Kada naudojami lipnūs vokai? Skaidrūs lipnūs vokai, klijuojami prie kartoninių dėžių ar kitos pakuotės, leidžia patogiai kartu siųsti sąskaitą faktūrą ar kitą dokumentą. Jie pagaminti iš 30 mikronų storio PE plėvelės. Juos lengva priklijuoti ir laikosi išties tvirtai. Šie vokai klijuojami ant pačių įvairiausių pakuočių ir puikiai apsaugo nuo purvo bei drėgmės. 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *