Kaip ieškoti kelionių agentūros?

Laisvalaikis

kelionėsKai gyvename nuolat skubėdami ir vejami įvairių rūpesčių, kaip niekad vertiname galimybę bent trumpam pabėgti nuo rutinos ir pailsėti. Jei anksčiau žmonėms užtekdavo prieglobsčio kaime ar turizmo sodyboje, šiandien vis daugiau lietuvių nori keliauti svetur ir pažinti naujus kraštus. Dėl didėjančio keliautojų skaičiaus atsiranda ir naujos kelionių agentūros bei nauja krypčių, skrydžių pasiūla. Jei planuojate atostogas ir ieškote kelionių agentūros ar pigios kelionės, dalinamės keletu patarimų, kurie padės pasirinkti teisingai.

Žinokite, ko norite

Jei norite, kad kelionės paieška truktų greičiau ir rinktis būtų paprasčiau, pirma išsiaiškinkite, kokios kryptys jus traukia. Jei ieškosite bet kokios kelionių agentūros ir paprašysite tiesiog rekomenduoti kryptį, ji siūlys tik likusias ir dar neišparduotas keliones, kurios ne visada yra pats geriausias variantas. Apsibrėžkite, ar jus domina pigios poilsinės kelionės, ar pažintinės kelionės, ar norite keliauti Europoje, ar kur nors egzotiškiau. Visa ši informacija palengvins jums darbą.

Ieškokite specializuotų organizatorių

Yra du tipia kelionių organizatorių: didžiosios kelionių agentūros ir specializuotų paslaugų teikėjai. Kada rinktis kurį? Pavyzdžiui, jei jus domina kelionės į Turkiją, Egiptą ar kitas populiariąsias kryptis, drąsiai rekomenduojame visus didžiuosius organizatorius, kurie turi pakankamai patirties ir partnerių bei siūlo gerą kainos ir kokybės santykį. Jeigu norite įdomesnės, egzotiškos ar neturistinės kelionės, kreipkitės į specializuotus organizatorius, kurie pasiūlys nestandartinį atostogų planą ir visai kitokias patirtis.

Patikrinkite įmones

Kaip žinia, ne visos kelionių agentūros patikimos, tad jei pamatėte naują vardą ar pernelyg nerealų pasiūlymą, nskubėkite jo pirkti ir prieš tai patikrinkite įmonę. Visus pagrindinius duomenis galite rasti rekvizitų puslapiuose ar tiesiog internete: ten matysite, koks įmonės pelnas, kiek darbuotojų joje dirba, kiek bendrovė turi skundų ar jai iškeltų bylų. Pagal tai matysis, ar kelionių agentūra patikima, ar ne.

Kaip ieškoti kelionių agentūros?

Paprastai kelionių agentūras galite rasti internete ir nė neišėję iš namų įsigyti norimą kelialapį. Visgi, jeigu norite su konsultantais susitikti akis į akį, galite ieškoti organizatorių, kurie turi savo filialus. Puikus pavyzyds – „Guliverio kelionės“. Jie tiks, jeigu jus domina kelionių agentūros Kaune, kelionių agentūros Šiauliuose ar organizatoriai kituose didžiuosiuose miestuose.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *