Naudotos motociklų dalys: originalias prekes pirkite pigiau

Transportas

motociklas

Įvežamų į Lietuvą transporto priemonių kiekis kiekvienais metais vis didėja. Viena jų dalis keliauja į pirkėjų rankas, kita atitenka transporto priemonių detalių prekybininkams. Kaip rodo statistika, naudotos  motociklų dalys – labai paklausi prekė. Kas lemia jos populiarumą?

Kai iškyla būtinybė remontuoti motociklą, visuomet kyla klausimas: naujos ar naudotos motociklų dalys? Kaip žinia, naudotas gaminys, tegul ir itin kokybiškas, visuomet bus gerokai pigesnis vien dėl to, jog jis naudotas. Tai ypač aktualu, jeigu reikalingas brangių dalių remontas arba kapitalinis remontas po avarijos. Juk reikės įsigyti ne vieną detalę, tad pinigų suma netaupant gali susidaryti gana didelė.

Kitas svarbus aspektas, dėl kurio verta rinktis naudotas motociklo dalis – galimybė įsigyti originalią ir išties kokybišką prekę. Dažna transporto priemonė, patyrusi auto įvykį ar tiesiog šiek tiek pasenusi, daugelio savininkų atiduodama detalių išpardavimui. Jeigu motociklas buvo tikrai kokybiškas, galimybė, jog didelė dalis jo detalių išliko gana funkcionalios. Tokiu būdu originalią ir didelius pinigus  naujų gaminių prekybos vietoje kainuojančią detalę, galite gauti net už perpus mažesnę kainą. Pagalvokite, kiek ji kainuotų naujų detalių parduotuvėje.

Taip pat, naudotos motociklų dalys Jums gali tapti labai aktualios jeigu vairuojate retą motociklą, kurio dalys gaminamos, sakykim, tik Jungtinėse Amerikos Valstijose. Tokiu atveju teks užsakyti detalę, ilgai jos laukti ir už visai tai sumokėti didelę sumą. Tuo tarpu, naudotų detalių prekybininkai turėdami Jums trūkstamą dalį parduos ją už jau nustatytą kainą be jokių laukimų ir papildomų rūpesčių.

Motociklų vairuotojai teigia, jog dažnai atsisako pirkti naudotas dalis dėl prekybininkų nepatikimumo. Skelbimuose rasta norima detalė gali neatitikti tikrovės. Dėl to nereikėtų nerimauti, nes šiomis dienomis vis labiau klesti ne tik naujų prekių intenetinės parduotuvės, bet ir naudotų auto dalių pardavimo platformos. Jose galima net neišėjus iš namų apžvelgti visą turimų detalių pasirinkimą. Tai reiškia, jog sutaupysite nemažai laiko. Dar svarbu – įsigysite prekę su pristatymu į namus. Galų gale – tai oficiali paslauga, todėl galite būti tikri, jog netikusią prekę galėsite grąžinti. Visa tai suderinti visuomet galėsite su internetinės platformos administratoriumi raštu arba telefonu.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *