Medvilniniai maišeliai – jauki ir praktiška dovana

Verslo naujienos

medvilniniai maiseliai

Ne viena biuro administratorė suka galvą, kokias verslo dovanas užsakyti savo įmonei, kad ir direktorius būtų pritartų, ir darbuotojai ar klientai, gavę tokią dovaną, apsidžiaugtų ir ja naudotųsi. Yra daugybė verslo dovanų, į kurias gražu pasižiūrėti, bet paskui norisi pasidėti į stalčių ar spintą. Medvilniniai maišeliai – tikrai nėra tokia dovana. Jie skirti nešiotis su savimi kiekvieną dieną ir išsitraukti juos tenka kelis kartus per savaitę. Tai tikrai puiki dovana, nes dažnai matoma viešumoje. Dėl to uždėtas logotipas bus matomas daugybę kartų, į jį atkreips dėmesį ne vienas žmogus. Reklaminis tikslas pasiektas, bet yra ir kitų tikslų…

Medvilniniai maišeliai yra ypatinga verslo dovana tiems, kas rūpinasi aplinkosauga. Pirmiausia, medvilnė yra visiškai ekologiška medžiaga. Patekusi į aplinką ji sunyksta per keletą metų visiškai. Juk tai augalas! Reiškia pats maišelis niekaip nekenkia gamtai (teoriškai, nes jo gamyba nėra tokia jau nekalta…)

Kitas momentas yra tas, kad turėdami po ranka medvilninį maišelį, mažiname plastikinių maišelių sunaudojimą. Kai užeiname į parduotuvę ir netikėtai prisiperkame daugiau, nei galime panešti rankoje, naudojame vienkartinį maišelį arba perkame daugkartinį plastikinį maišelį. Džiugu, kad didieji Lietuvos prekybos tinklai pamažu bando jų atsisakyti, tačiau tai ilgas procesas. Jei kiekvienas pirkėjas turėtų po daugkartinio naudojimo maišelį, tikrai plastiko poreikis sumažėtų.

Medvilniniai maišeliai yra labai patogūs ir patvarūs. Jie išlaiko daugiau nei 10 kg svorį, tad idealiai tinkami pirkiniams. Maišeliai sulankstomi paprastai ir telpa į vyriškas ir moteriškas rankines. Dėl to yra naudojami tiek vyrų, tiek moterų. Tai universali dovana.

Maišeliai yra skirtingų dydžių ir formų. Jų pagrindinis skirtumas yra dugno plotis. Vieni jų yra platesni, o kiti – siauresni. Taip skiriasi jų talpa. Kitas išskirtinumas – rankenos. Dažniausiai rankenos yra pakankamai ilgos, kad tokį maišelį būtų patogu persimesti per petį. Kai kurie neturi ilgų rankenų ir turi trumpesnes.

Taip pat maišeliai gali turėti specialų užsegimą, kad būtų galima nerodyti aplinkiniams visko, ką jame turite. Taip, privatumas yra labai svarbu net kuriant reklaminius maišelius…

Logotipas ant maišelio uždedamas šilkrografijos būdu arba išsiuvinėjamas – embroideriuojamas. Prabangiau atrodo embroideriavimas, tačiau jis brangesnis, jei užsakote gana nedidelį kiekį.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *