Paauglio kambario interjero kūrimas – tik su jo nuomone

Namai ir aplinka

Black and Green Ball on Brown Wooden Table

Juokaujama, kad paauglio kambario interjero kūrimas yra bene sudėtingiausias darbas, kadangi namuose bet kuri kita patalpa nereikalauja tiek kruopštumo  ir tuo pačiu tokio detalaus poreikių įvertinimo, kokio reikalauja paauglys.

Kurti geriausia specialistams

Geriausia, žinoma, samdytis specialistus, kad paauglio kambario interjeras būtų toks, koks jam labiausiai patinka iki mažiausių smulkmenų. O ir pats paauglys dažniausiai palankiau vertina specialistų nuomonę, o ne tėvelių, kuriems sunku suprasti, ar tai kambarys, kuriame turi dominuoti vaikiški akcentai, ar toks, kuriame gyvens jau suaugęs asmuo.

Gero dizainerio pasirinkimas

Kadangi šiuo metu profesionalų pasirinkimas, kurie gali sukurti norimą interjerą, yra gana platus – pateiksime kelias gaires, kurios konkretina paieškas ir padeda džiaugtis radus tai, kas leis vaikinui arba merginai išsakius savo mintis – gyventi savo svajonių kambariuose.

  1. Pirmiausia reikia susipažinti su stiliumi. Paprasčiausiai dizaineriai yra menininkai, tad reikia įvertinti jų darbus.
  2. Kinta paslaugų kainos, tad tėveliai turėtų rinktis tai, kas atitinka jų galimybes.
  3. Taip pat verta skaityti žmonių, kurie jau naudojosi konkretaus specialisto paslaugomis, atsiliepimus.
  4. Vertinkite laiko tarpą per kurį paslaugos bus suteikiamos.
  5. Ir kitas smulkmenas, kurios leis Jums džiaugtis tuo, kad paauglys bus tokiame kambaryje, koks jam labiausiai patinka.
White and Black Desk Beside Bed and Window

Paaugliams reikia paprastumo

Nors dažniausiai tėveliai siekia, kad paauglių kambariuose būtų kuo daugiau mažų niekučių, kurie tarsi primena, kad tėveliai visada yra šalia, tačiau dizaineriai tikina, kad dažniausiai paaugliams tinka minimalizmas, kuris padeda ne tik paprasčiau pasirūpinti kambariu, tačiau taip pat ir gyventi tokioje aplinkoje, kuri neįpareigoja.

Paprasčiausiai tai yra žmogus, kurio nuomonė labai dažnai kinta. Toks, kurio asmenybė dar tik formuojasi. Štai todėl labai naudinga kurti tokią aplinką, kuri būtų neutrali ir tokiu atveju pats paauglys per įvairius daiktus, kuriuos perka, gali puošti savo kambarį ir suteikti jam tokio ir tiek asmeniškumo, kiek jam atrodo labiausiai tinka.

Suteikite galimybę paaugliui sukurti asmeninę oazę, kuri bus pati saugiausia vieta žemėje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *