SMS credit akcija suteikia galimybę užsidirbti

IT naujienos

Smscredit.lt šiuo metu siūlo dalyvauti akcijoje ir už kiekvieną pakviestą žmogų prisijungti prie jų sistemos perveda jums 20 litų. Akcija išties įdomi ir netradicinė, nes žmogui tereikia užsiregistruoti jų internetinėje svetainėje ir tiek. Nereikia imti jokių paskolų ar užsisakinėti kitokių paslaugų, o tiesiog internetinės bankininkystės pagalba patvirtinti savo tapatybę jų sistemoje.

Žinoma, daugelis žmonių šiuo metu gan nepatikliai žiūri į panašias akcijas ir lengvus būdus užsidirbti pinigų, nes internete siaučia sukčiai bandydami įvairiais būdais išvilioti pinigų, bet čia regis ne tas atvejis, nes vis tik ir įmonė visiems puikiai žinoma, o ir skundų šia tema negirdėti.

Jei dalyvaujate šioje akcijoje, tuomet galite pasidalinti savo komentarais šios naujienos apačioje.

5 thoughts on “SMS credit akcija suteikia galimybę užsidirbti

  1. as taip pat dalivauju sioje akcijoje jau turiu 60litu susirinkes ir dar neturiu problemu tikiuosi paskui nesugalvos siu pinigu kaip nors paversti skola :))

  2. kobel per telefona neleidzia prieit prie sms kreditu,jai atidaro tik balta puslapii?

  3. Sveiki! Aš tuo taip pat pasinaudojau, užtruko 15 minčių ir gavau 50 lt 🙂 Galit ir jūs taip užsidirbti 😛 Aš jums atiusiu pakvietimą, jus užsiregistruosit, pasiimsit paskola, iskart ja atiduosit ir tuos 50 lt pasidalinsim (man 20 lt, tau 30 lt). Ir siaip galiu padet 🙂 [email protected] arba skype: swataras

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *