SEO straipsniai, optimizacija. Būkite matomi internete

PaslaugosTechnologijos

SEOPaskutiniu metu vis populiarėja internetinė reklama SEO.
SEO (Search Engine Optimization) išvertus iš anglų kalbos reiškia svetainės optimizavimą paieškoms sistemoms. Procesas, pritaikantis Jūsų interneto svetainę taip, kad paieškos sistemos (Gooogle, Bing, Yahoo, Ask.com ir kt.) reitinguotų svetainę kuo aukštesnėje paieškos rezultatų pozicijoje. Paprasčiau kalbant, SEO straipsnių rašymas, nuorodų tinklo kūrimas kels aukščiau jūsų įmonės poziciją paieškų sistemose. Paslauga skirstoma į vidinį ir išorinį optimizavimą.

Vidinis SEO optimizavimas

Vidinis SEO optimizavimas apima tinklapio pertvarkymo darbus. Nuolat yra stebimi tinklalapio pozicijos pokyčiai. SEO analizė skirta parinkti sprendimus, užtikrinsiančius produktyviausius būdus būti surastiems paieškų sistemose ir iškilti į kuo aukštesnes pozicijas. Taip pat, prisideda svetainės tekstų turinio stebėsena ir žodžių parinkimas duomenims, kurie bus talpinamuose straipsniuose. SEO (optimizavimo paieškos sistemoms) pagrindinis tikslas yra pakliūti į paieškos rezultatų 10 – uką, įvedus pasirinktą tikslinę frazę.

Išorinis SEO optimizavimas

Išorinis SEO optimizavimas apima nuorodų tinklo kūrimą visame internete. Strapsnių rašymas ir talpinimas įvairiuose tinklalapiuose sukuria nuorodų tinklą į jūsų optimizuojamą svetainę. Šis veiksmas naudingas tuo, jog jo dėka yra pagerinamas svetainės pasiekiamumas pagal tikslinius raktažodžius įvairiose paieškos sistemose.
Galvojant apie sėkmingą strategiją savam verslui, nebus apsieita be SEO straipsnių rašymo. Tai aktyvi reklamos paslauga 24 val. per parą. Norite būti matomi paieškų sistemose? Tam reikalingas laikas ir investicijos. SEO straipsnių rašymas ir talpinimas įvairiuose tinklalapiuose padės potencialiam klientui greičiau surasti Jūsų siūlomą prekę.
Dažniausiai klientai ieško reikiamo produkto įvesdami tam tikrus raktažodžius ir paieškų sistemos pirmajame puslapyje suberia aktyviausiai SEO optimizavimu užsiimančių verslininkų prekes. Neabejotina, kad pirmiausia pirkėjas peržiūri pirmojo puslapio rezultatus, tad pardavimų kiekiai greičiau kyla, būtent, jiems. Išnaudokite SEO reklamos galimybes.

Kas yra SEO straipsnis?

SEO straipsnis yra reklaminis straipsnis internetinėje erdvėje su raktiniais žodžiais, leidžiančiais patekti į užsakovo nurodytą tinklalapį. Pavyzdžiui, „įmonės siūlomos elektronikos prekės yra kokybiškos, o darbo kolektyvas profesionalus. Senos elektronikos prekės nėra mūsų sritis, nes mūsų įmonės prioritetas naujos, kokybiškos elektronikos prekės.“ Tai vienas iš svarbiausių SEO straipsnių bruožų – tam tikri raktiniai žodžiai vardininko linksniu vietoj įmonės pavadinimo, tačiau nuvesiantys tiksliai į reikiamą svetainę.

SEO straipsnio rašymas yra mažiau kūrybinis ir daugiau techninis procesas, kurio rezultato turinys turi atitikti paklausios reklamos reikalavimus. SEO straipsnis apima ne mažiau 300-400 žodžių. Tai maždaug 1.5 puslapio. Kadangi norima, kad straipsnis būtų skaitomas jo apimtis nėra išplėsta. Pateikiama informacija labiausiai atitinkanti užsakovo poreikius.
Kur SEO straipsniai talpinami? Internetinėje erdvėje yra straipsnių/nuorodų katalogai, kuriuose galima už atitinkamą mokestį juos naudoti savo verslo reklamai.
Tokio straipsnio kaina priklauso nuo jo kokybės. Pasiūlos yra nemažai, tarkim 15-20 litų už straipsnį, bet geresnio paruošimo ir apipavidalinimo tekstams nustatyta 50 litų kaina.

Mūsų „E-Lietuva.net“ kolektyvas teikia SEO straipsnių rašymo ir talpinimo paslaugas. Kreiptis:

[email protected]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *