Kaip ir kiek galima uždirbti iš youtube?

IT naujienos

YouTube-logoPrieš eilę metų nemaža dalis pradedančiųjų interneto verslininkų bandė uždirbti iš google adsense reklamos, kurią talpindavo savo tinklaraščiuose. Po truputį keičiasi tendencijos ir vis daugiau atsiranda norinčių uždirbti iš savo youtube.com kanalo.

Kodėl tokia uždarbio forma tapo pataruklesnė negu ankščiau minėta? Visų pirma nereikia kurti savo svetainės, jos prižiūrėti, administruoti, tobulinti, rašyti straipsnius. Šie išvardinti darbai užima daug laiko, o uždarbio dydis dažnai būna mažesnis negu įdedamos pastangos.

Tuo tarpu dirbant su youtube yra viskas papraščiau. Tereikia susikurti profilį youtube.com svetainėje, filmuoti video ir talpinti savo kanale. Žinoma, kad jie susilauktų daug peržiūrų reikia irgi paplušėti. Bet darbų įvairovė tikrai mažesnė negu dirbant su tinklaraščiu. Youtube kanale jums nereikia rūpintis dizaino, programavimo, seo klausimais. Jums tereikia gerų idėjų video klipams, o visą kitą darbą jau padarys socialiniai tinklai, kuriuose užkabinantys vaizdo klipai plinta labai greitai.

Kaip galima uždirbti iš Youtube?

Vidutiniškai už 1000 video peržiūrų yra mokamas 1 doleris. Vadinasi jeigu norite uždirbti 1000 dolerių per mėnesį, jums reikia, kad jūsų video būtū peržiūrėtas 1mln. kartų. Skaičiai išties dideli, todėl klausimas ar verta kurti tokius vaizdo klipus Lietuvos rinkai? Mūsų manymu – ne. Reikėtų taikyti į tarptautinę auditoriją ir savo vaizdo įrašas pavadinti ir aprašyti anglų kalba. Tuomet pasiekti tokius skaičius bus kur kas papraščiau.

Kas galėtų būti populiaru?

Benaršant youtube.com svetainėje galima susidaryti nuomonę, kad sparčiai išpopuliarėjo tie video klipai, kurie yra susiję su video žaidimais, sportu, juokingais epizodais, gamtos įdomybėmis. Visa tai, kas suteikia galimybę žmogui atsiplaiduoti arba šokiruoti. Todėl prieš imantis šio internetinio verslo reikia gerai pastudijuoti populiariausius video, išsiaiškinti jų sėkmės paslaptis ir pasverti savo galimybes sukurti kažką panašaus.

Kaip patalpinti reklamą savo youtube kanale?

Kaip ir minėjome, youtube moka už tai kiek kartų peržiūrimas jūsų video klipai, o tiksliau reklama, kuri yra transliuojama prieš paleidžiant jūsų video arba pačio video metu atsiranda tam tikri reklaminiai skydeliai, ant kurių žiūrovai gali paspausti ir nusikelti į reklamos užsakovų puslapį. Reklamos užsakovais jums rūpintis nereikia, visą tai daro Youtube.com administracija. Jums tereikia užsiregistruoti reklamos partneriu ir lėšos pradės kapsėti į jūsų virtualią sąskaitą, iš kurios pasiekus tam tikrą sumą galėsite pinigus išsigryninti.

Pateikiame keletą video klipų apie tai, kaip galima uždirbti pinigų per youtube platformą:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *