Pasitikrinkite ar tinklaraščio dizainas pritaikytas mobiliesiems įrenginiams

Technologijos

Išsikėlėme tikslą sustiprinti turimų tinklaraščių pozicijas paieškų sistemose. Nusprendėme pradėti nuo dizaino atnaujinimo. Kadangi naudojame WordPress turinio valdymo sistemą, tad šis procesas pakankamai paprastas ir greitas. Yra didelis nemokamų wordpress dizainų pasirinkimas, tačiau mūsų pasirinkimas – baziniai dizainai, kuriuos rekomenduoja pati WordPress kūrėjų komanda. Kodėl? Nes jie jau patikrinti, patikimesni ir nuolat atnaujinami.

Taip pat naujausi, baziniai dizainai puikiai atitinka paieškų sistemų milžinės Google keliamus reikalavimus. Vienas tokių – tinkamumas mobiliesiems įrenginiams. Kad tai yra itin svarbus faktorius, lemiantis jūsų puslapio pozicijas paieškoje Google paskelbė jau ganėtinai senai, jog visi turėtų laiko pasiruošti. Todėl tie, kas seka IT naujienas iškart suskubo pritaikyti savo tinklapių dizainus mobiliems įrenginiams. Mūsų kolektyvas šiek tiek uždelsė ir laikui bėgant pastebėjome krentančias pozicijas Google paieškoje.

Pasitikrinkite ar jūsų turimas tinklaraščio dizainas pritaikytas mobiliesiems įrenginiams. Tam yra sukurtas efektyvus virtualus Google įrankis – PageSpeed Insights. Tai išties svarbu, nes vis daugiau žmonių naudojasi internetu per mobilų telefoną, todėl turite žengti koją kojon su elektroninio verslo tendencijoms ir inovacijom.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *