Kokios kelnaitės „sveikos“ Jūsų kūnui?

StiliusSveikata ir grožis
miega

Platus kelnaičių pasirinkimas labai glumina? Nežinote, kurios geriausiai tinka Jums, juolab, kurios yra sveikos? Galiausiai, ar tikrai tam tikros kelnaitės gali būti žalingos Jūsų kūnui, juolab, kokie apatiniai yra geriausias pasirinkimas? Trumpai – apie viską, kas susiję su kelnaitėmis.

Koreguojančios kelnaitės

Ne taip ir seniai atsiradusios koreguojančios kelnaitės yra labai dažnas daugelio pasirinkimas. Moterys vertina apatinius, kurie padeda pabrėžti kūno linijas ir tuo pačiu paryškinti tam tikrus akcentus. Pavyzdžiui, dažniausiai slepiamas pilvukas, tačiau ryškinami užpakaliuko linkiai. Svarbiausia rinktis tokias, kurios atitinka Jūsų dydį.

Klasikinės kelnaitės

Geriausi apatiniai yra tie, kurie gaminami kuo paprasčiau, kurie yra klasikiniai. Tai ne tik patogus, tačiau ir sveikas pasirinkimas. Dažniausiai tokios kelnaitės yra su aukštu liemeniu, jos uždengia ne tik užpakaliuką, tačiau ir dalį klubų, puikiai atrodo, galima rasti daug įvairių spalvų. Geriausias pasirinkimas yra medvilninės, kadangi jos ne tik gražiai aptempia, tačiau yra sveikos Jūsų kūnui.

Stringai

Kalbėdami apie netinkamas kelnaites norime paminėti stringus, kurie ne tik yra atgyvena, tačiau taip pat ir nepraktiškas, nepatogus ir įvairias infekcijas sukelti galintis drabužis. O jeigu stringai dar yra iš sintetinio audinio – tai dar blogesnis pasirinkimas, kadangi jie ne tik iššaukia infekcijas, tačiau taip pat ir trukdo su jomis kovoti.

Kelnaitės – šortukai

Puikus pasirinkimas tokiu atveju, kai norisi dėvėti labai praktiškas kelnaitės yra šortukų tipo, kurios atrodo seksualiai, tačiau taip pat džiugina ir patogumu. Tiesa, dažniausiai šio tipo kelnaitės yra rekomenduojamos lieknesnėms moterims, kadangi apvalių formų damos dažniausiai skundžiasi, kad tokios tipo kelnaitės tarsi įsirėžia į šlaunis. Žinoma, svarbu rinktis savo dydžio.

Audiniai

Pasikartosime, kad ieškant labiausiai tinkamo kelnaičių – daug dėmesio reikia skirti audiniui. Svarbiausia yra rinktis natūralius, taip pat siūlome investuoti į geras, kokybiškas, ekologiškas skalbimo priemones, kurios leis jaustis ramiu, kad kelnaitės nesukels bėrimų.

Dizainas

Apatiniai yra labai įvairūs, tad kiekvienas ieškantis pirmiausia gali vertinti ne audinius ar kainą, tačiau kelnaičių išvaizdą, kurios padeda kasdien po drabužiais atrodyti taip, kaip norisi. Net juokaujama, kad gražūs apatiniai gali pakelti nuotaiką ir padėti puikiai atrodyti.

One thought on “Kokios kelnaitės „sveikos“ Jūsų kūnui?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *