Patarimai planuojant vestuves

Paslaugos

Norint užtikrinti, kad ypatinga vestuvių diena praeitų be kliūčių ir nemalonių staigmenų, reiktų atkreipti dėmesį į pagrindinius patarimus planuojant vestuves:

  1. Prieš kiek laiko pradėti planuoti vestuves

Vestuves planuoti reikėtų padėti kuo anksčiau, norint išvengti streso artėjant didžiajai dienai. Vieneri ar dveji metai yra puikus laiko tarpas pasiruošti ir apgalvoti visas detales iki pačių mažiausių smulkmenų. Šventės vieta, apytiksliai svečių sąrašai ir vestuvių biudžetas turėtų būti apgalvoti pirmiausiai.

  • Šventės planavimas

Norint užtikrinti, jog visi darbai bus apgalvoti ir atlikti, reikėtų viską žymėtis ir planuotis. Užrašinė su reikiamais atlikti darbais, tiekėjų pavadinimais ir kontaktais ir kita svarbia informacija padės nepasimesti ir neužmiršti net smulkiausių darbų.

  • Šventės vieta

Visų pirma galvojant apie vietą, svarbu sau atsakyti į du klausimus: kokių vestuvių norite? Ir kiek bus svečių? Atsakius sau į šiuos klausimus galima pradėti ieškoti norimo stiliaus ir dydžio vietos. Taip pat reikia nuspręsti, kokio stiliaus papuošimai ir akcentai bus reikalingi šventės vietoje

  •  Jaunosios ir jaunikio stilius

Išsirinkite kelis, labiausiai jums patinkančius jaunosios ir jaunikio įvaizdžius internete, kaip įkvėpimo šaltinį. Tai padės lengviau ir greičiau išsirinkti drabužius ir jų derinius apsiperkant.

  • Fotografai

Renkantis žmones, kurie įamžins gražiausias šventės akimirkas svarbu neskubėti priimti sprendimų. Apsvarstyti derėtų bent keletą skirtingų variantų ir įsitikinti, kad fotografas supranta jūsų viziją ir gali ją išpildyti neviršijant biudžeto.

  • Žiedai

Pagrindinis akcentas, simbolizuojantis naujos šeimos sukūrimą – vestuvių žiedas. Jie gali būti skirtingų stilių bei spalvų, jų kaina priklauso nuo medžiagų iš kurių yra gaminami. Vestuviniai žiedai gali būti individualiai graviruoti, taip jiems suteikiant dar didesnę prasmę ir vertę.

Planuojant vestuves svarbiausia – atsipalaiduoti! Šventės organizavimas neturėtų tapti rutina ir nuolatiniu streso šaltiniu. Visomis problemomis reikia dalintis ir jų sprendimų ieškoti kartu su antra puse. Taip planuoti bus lengviau ir smagiau.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *