Veido prausikliai įvairių tipų odai

Sveikata ir grožis

Tinkamas veido odos plovimas yra pirmas žingsnis tinkamos odos priežiūros rutinos link. Geras prausiklis turi būti švelnus, be kvapų, dirgiklių ir po veido plovimo nepalikti odos tempimo ir sausumo jausmo. Svarbu pasirinkti prausiklį, tinkantį individualiam odos tipui. Šiame straipsnyje aptarsime, kaip rasti tobulą prausiklį, nesvarbu, ar oda yra riebi, sausa, mišri ar linkusi į paraudimus ir spuogus.

Prausiklių rūšys

  1. Lengvai putojantys prausikliai

Šios rūšies prausiklis tiks, jei patinka putojančios priemonės, kruopščiai valančios odą. Lengvai putojantis prausiklis pašalina daugelį makiažo rūšių, kruopščiai valo ir minkština odą. Valikliai neprivalo putoti, kad tinkamai veiktų, tačiau daugelis pirmenybę teikia putų tekstūrai. Putojantis prausiklis puikiai tinka mišrios ar riebios odos savininkams, taip pat tiems, kurių oda yra linkusi į spuogus.

  • Geliniai prausikliai

Puikiai tiks tiems, kuriems patinka lengvi, drėkinantys produktai. Geras valomasis gelis lengvai pašalina makiažą, drėkina odą ir palieka ją gaivią. Šis prausiklis labiausiai pasiteisins žmonėms, kurių odos tipas: normali, mišri arba riebi, taip pat jautrumui padidinta oda.

  • Kremo ir losjono tipo prausikliai

Šio tipo prausikliai ypatingai drėkina odą. Kremo ir losjono valikliai pasižymi šilkine tekstūra ir pašalina daugelį makiažo rūšių, tačiau naudojant vandeniui atsparias priemones, gali prireikti atskiro makiažo valiklio. Odos tipas: normali, sausa ir jautri oda.

  • Aliejiniai prausikliai

Aliejiniai prausikliai kruopščiai pašalina makiažą ir jo likučius ir palieka odą elastingą bei švelnią. Toks prausiklis tinka visiems odos tipams.

  • Valomieji prausikliai

Valomasis prausiklis padeda efektyviai pašalinti riebalų perteklių, makiažą, prakaitą, nešvarumus ir negyvas odos ląsteles. Tai atgaivina veido odą bei suteikia galimybę veidui kvėpuoti. Toks prausiklis labai švariai nuvalo veido odą, todėl kiti veido odos priežiūros produktai, pavyzdžiui kremas ar serumas į odą susigeria geriau.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *