Kokius naktinius rūbus rinktis vasarą?

Stilius

Miego rūbai yra labai svarbūs tiek komfortiškam miegui, tiek poilsio kokybei. Šie rūbai yra aktualu tiek moterims, tiek vyrams, tačiau paprastai moterys tam skiria daugiau dėmesio. Vienoms patogesnė dviejų dalių pižama, kitoms – laisvai krintanti miego palaidinė ar naktinukai.

Įprastai kiekvienas savo spintoje turi mažiausiai du pižamų komplektus, skirtus vasarai ir žiemai. Būtent vasarai, kuomet miegoti nesinori pernelyg šiltai, miego rūbams reikėtų skirti atitinkamą dėmesį.

Renkantis pižamą vasarai, reikėtų vengti ilgų kelnių, taip pat ir pilno ilgio naktinukų. Priklausomai nuo to, kas labiau patinka, galima rinktis trumpus arba vidutinio ilgio naktinukus, taipogi dviejų dalių pižamą su šortais ir miego palaidine. Galima rasti įvairaus stiliaus – nuo klasikinių iki seksualių, įvairių spalvų miegui skirtų rūbų derinių pagal kiekvienos moters skonį.

Svarbiausia rinktis tokius miego rūbus, kurie pagaminti iš orui laidaus, plono ir gerai drėgmę sugeriančio audinio. Tam puikiai tinka natūrali medvilnė, viskozė ar kiti natūralūs audiniai. Tuo tarpu vengti reikėtų sintetinio pluošto audinių, kurie ne tik prastai sugeria drėgmę, bet suprakaitavus sukelia diskomfortą ir skleidžia nemalonų kvapą.

Būtina atsižvelgti į vyraujančią kambario temperatūrą, ar namuose naudojamas kondicionierius. Vasaros sezonui galima turėti keletą skirtingų komplektų, o trijų dalių pižama tiek itin karštiems, tiek vėsesniems vasaros orams – puikus pasirinkimas. Ši trijų dalių pižama pasitarnaus, jeigu vasarą vyksite atostogauti į sodybą su šeima, giminaičiais ar artimais bičiuliais.

Tinkamas pižamos ar naktinių dydis – taip pat nemažiau svarbus faktorius kokybiškam jūsų miegui. Labai svarbu, kad apranga nevaržytų judesių, nespaustų ir netrintų. Tačiau ir išsirinkus per didelio dydžio naktinius, pernelyg daug laisvo audinio kiekis taip pat kels tam tikrų nepatogumų vartantis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *