Koks yra geriausias trimerio valas?

Namai ir aplinka

Konkretaus gaminio išskirti neįmanoma. Kadangi neretai net tie patys gamintojai gali pasiūlyti skirtingus modelius, kurie skirsis savo savybėmis. O tuomet jau pasirinkimas labai priklausys ir nuo darbo specifikos. Pavyzdžiui, plonai žolei prižiūrėti pilnai pakaks nestoro plastikinio valo. Tuo tarpu anksčiau nešienautiems plotams gali prireikti kelis kartus storesnio bei tvirtesnio analogo. Šioje vietoje galėtų pasitarnauti gaminys su aliuminiu, kuris bus tikrai atsparesnis pažeidimams. Taip pat šie gaminiai gali skirtis ir savo forma. Nors dažniausiai naudojami yra ovalūs arba keturkampiai variantai. Tačiau galima rasti ir tokių naujovių kaip ovališkai suktas gaminys. Jis turėtų pasižymėti plastiškesnėmis savybėmis. Taigi, kiekvienu atveju reikėtų pasirinkti atsižvelgiant į situaciją.

Kiek jis kainuoja?

Dėl didesnių išlaidų nerimauti tikrai nereikės. Kadangi įprastas trimerio valas gali kainuoti vos daugiau nei Eurą. Būtent tiek atsieis pigiausi variantai. Aiški, už kokybiškesnius produktus gali tekti sumokėti ir kelis Eurus. Taip pat svarbu atkreipti dėmesį, jog kaina nemažai priklauso ir nuo jo ilgio. Kuo jis didesnis, tuo atitinkamai toks produktas kainuos brangiau. Tačiau neretai būtent toks variantas bus ekonomiškesnis pasirinkimas. Kadangi nėra naujiena, jog perkant didesnį kiekį praktiškai visuomet galima sutaupyti. Tuomet už kiek daugiau nei šimtą metrų gali tekti sumokėti ir virš 20 Eurų. Kažkiek brangesnis bus variantas su aliuminiu.

Ar sudėtinga jį pakeisti?

Tą tikrai galima padaryti ir savarankiškai. Tuo labiau, kad gamintojas pateikia išsamią instrukciją. O ir pačio prietaiso konstrukcija sukurta taip, jog trimerio valas galėtų būti pakeistas itin paprastai. Taigi, galima vadovautis nurodymais. Nors po kelių kartų jų jau nereikės, kadangi nebus sudėtinga atsiminti kaip tą daryti. Ir tai užtruks vos kelias minutes. Kadangi natūralu, jog net ir pjovimo metu gali tekti tą daryti. O darbuojantis ilgiau gali tekti ir ne kartą pakeisti valą nauju. Kadangi jis nuolat trumpėja. Tiesa, konstrukcija užtikrina, jog kiekvieną kartą praradus dalį jo tikrai nereikės įdėti naujo valo. Jo viduje telpa pakankamai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *