Kaip tinkamai prižiūrėti sandalus

PrekybaStilius

Ar žinojote, jog sandalai yra seniausias ir labiausiai paplitęs batų modelis pasaulyje – daugiau nei 8000 metų senumo! Nors moteriški sandalai puikiai tinka dėvėti nerūpestingu pavasario ar vasaros metu, juos vis tiek reikia prižiūrėti. Kuo geriau rūpinsities savo avalyne tuo ilgiau ji tarnaus ir atrodys lyg nauja. Štai keli patarimai, kaip prižiūrėti savo sandalus

1. Pasirūpinkite vidpadžiu

Dėl žymių ant sandalų vidpadžio jie gali atrodyti susidėvėję ir nešvarūs. Sandalus dažnai dėvime basomis kojomis, šiltuoju metų laiku, kai pėdos linkusios gausiau prakaituoti, o tai gali palikti nuolatinius pėdsakus sandalų vidpadyje. Žinoma, jei turite laiko skudurėliu nuvalyti vidpadį, po kiekvieno dėvėjimo, tai būtų puiku, bet jei nenorite/negalite batų priežiūrai skirti tiek laiko, pasistenkite vidpadį valyti bent kartą į savaitę. Naudokite sena dantų šepetėlį ar minkštesnį skudurėlį ir juo nušveiskite bato apmušalą, panaudodami specialias batų priežiūros priemones.

2. Pašalinkite kvapus

Paprastai sandalai dėvimi karštesniais mėnesiais, todėl prakaitavimas yra neišvengiamas. Jei nemalonus kvapas yra problema, ant vidpadžio užlašinkite arbatmedžio aliejaus ir palikite išdžiūti per naktį. Arbatmedis turi stiprų kvapą ir antibakterines savybes, kurios padės pašalinti kvapą. Žinoma, galite naudoti ir įprastus kvapnius purškalus batams.

3. Naudokite apsauginį purškiklį

Naudodami apsauginį purškiklį, kuris yra atsparus vandeniui, ant naujų sandalų apsaugosite juos nuo susibraižymo, purvo ir lietaus. Be to, apsauginiai purškikliai yra ypač naudingi tokioms medžiagoms kaip zomša arba nubuko oda. Galiausiai, naudodami apsauginį purškiklį ant sandalų, galite užtikrinti, kad batų spalva ir ilgaamžiškumas Jums tarnautų ilgiau.

5. Odos valymas

Naudodami baltąjį actą, sumaišytą su vandeniu, galėsite išvalyti odines sandalų dalis jų nepažeisdami. Tiesiog sumaišykite šiuos du ingridientus ir juos užtepkite minkšta kempine – nuvalius leiskite odai išdžiūti. Naudokite batų valomuosius kremus ar pienelį, kurie pailgina odos tarnavimo laika, atgaivina spalvą.

Jūsų sandalų ilgaamžiškumas priklauso nuo medžiagos, iš kurios jie pagaminti. Tačiau, galime jais pasirūpinti, kad pailgintume jų tarnavimo laiką, naudodami namuose turimus ingredientus ir apsauginius purškiklius. Avalynė Tau internetinėje parduotuvėje, galite rasti platų, moteriškų sandalų pasirinkimą. Įvairūs modeliai, spalvos, stiliai, pagal kiekvieno skonį.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *