Į ką atsižvelgti perkant bide maišytuvą?

Namai ir aplinkaPrekyba

Šiandien darosi įprasta standartinį tualetą papildyti patogiu bide, kuris kompaktiškai pritvirtinamas prie sienos, ir yra labai patogus visiems juo besinaudojantiems. Anot santechnikų, bide maišytuvas montuojamas panašiai kaip ir visi šios rūšies prietaisai. Be to, jis kuo puikiausiai pritampa prie bet kokio aplinkinio vonios kambario interjero stiliaus.

Kas yra žinoma apie potinkinį bide maišytuvą?

Potinkinio bide maišytuvo mechanizmas yra slepiamas sienoje, todėl jo dizainas išlieka minimalus, leidžiantis sukurti erdvios vonios įspūdį ir padeda išvengti nuolatinės priežiūros. Potinkinis bide maišytuvas montuojamas sienoje dar prieš tai, kol ji bus padengta plytelėmis. Iš sienos kyšo tik bide maišytuvo baigiamoji dalis – kranelis.

Iš kokių medžiagų gaminami bide maišytuvai?

Dabartiniai laikais bide kaip ir kiti vandens maišytuvai gaminami iš pačių įvairiausių medžiagų, tačiau patys patikimiausi būna žalvariniai, nes ši medžiaga yra labai atspari, greitai nenusidėvinti. Siekiant apsisaugoti nuo korozijos ir kitokių rūšių fizinių pažeidimų, maišytuvų gamyboje dar būna naudojamas dengiamasis emalio, nikelio ar chromo sluoksnis, gaminiui suteikiantis aukso ar sidabro atspalvius. Kaip bebūtų keista, šis prietaisai dar gali būti pagaminti ir iš keramikos, plastiko, plieno ar net natūralios medienos. Tiesa, dėl šios priežasties skirsis ir gaminių kainos.

Kokių esama bide vandens maišytuvų?

Rinkdamiesi patį geriausią bide maišytuvą nesusigundykite pigiomis kainomis, nes yra sakoma, jog šykštus moka du kartus. Todėl neverta per daug domėtis mažai žinomų firmų modeliais, o svarbiausiu vertinimo matu turėtų tapti prekės kokybė. O pačių bide vandens maišytuvų modelių esama pačių įvairiausių. Pavyzdžiui, maišytuvas su jame įmontuotu foto elementu pasižymi išskirtiniu higieniškumu ir kompaktiškumu, tuo tarpu maišytuvas su termostatu padės automatiškai palaikyti norimą vandens temperatūrą, netgi tada, kai vamzdyne nukristų slėgis. Nekintančią vandens temperatūrą reguliuoja horizontalusis vožtuvas. Todėl šio tipo bide vandens maišytuvo pasirinkimą tikrai galima vadinti moderniu ir šiuolaikišku. Be to, visų rūšių bide yra sumodeliuoti su funkciniu vėdintuvu, kuris leidžia reguliuoti vandens srautą, jį purškiant kuo lėčiau ir taip palengvinant atliekamas švarinimosi procedūras.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *