Madingiausios striukės ir paltai šaltuoju sezonu

PrekybaStilius

Šaltasis sezonas priverčia gerokai pakoreguoti savo spintos turinį – striukės ir paltai tampa kasdieniais mūsų palydovais. Pagrindinė jų funkcija yra užtikrinti malonią šilumą, tačiau sunku nesutikti, kad mums patiems net ir atvėsus orams vis vien norisi atrodyti stilingai. Šiuos aspektus tikrai įmanoma suderinti – ypač tuomet, jei pasidomėsite, kokios šių viršutinių drabužių mados dabar vyrauja rinkoje. Šį kartą aptarsime striukes ir paltus, kurie šį šaltąjį sezoną dominuoja mados tendencijose.

Vilnos paltai

Ilgas vilnonis paltas yra laikomas tikra klasika – jis ne tik sušildo, bet ir atitinka nesenstančios mados apibrėžimą. Dizaineriai pabrėžia, kad tai yra viena universaliausių viršutinių rūbų tendencijų, kurią galima pritaikyti tiek ruošiantis į vakarėlį, tiek ir neįpareigojančiai leidžiant laisvalaikį. Šis paltas Jūsų įvaizdžiui suteiks elegancijos ir neleis sušalti – būtent to labiausiai ir norėtųsi šaltuoju sezonu. Jei universalumo norisi dar daugiau, rinkitės klasikines, lengvai derinamas spalvas, tokias kaip ruda, pilka ar juoda.

„Bomber“ stiliaus striukės

Teigiama, kad šis šaltasis sezonas yra „bomber“ striukių atgimimas. Šie aviaciniai drabužiai puikiai atspindi sportinį stilių – jei ketinate aktyviai leisti laisvalaikį, įvertinsite jų privalumus. Vilkėdami tokią striukę, nesijausite ankštai ir neperkaisite, tačiau daugelis jų galės užtikrinti malonią šilumą net ir vėsesnėmis dienomis. Jei Jūsų stilius yra sportinis ir pernelyg neįpareigojantis, tokią striukę tikrai pavyks įtraukti į savo garderobą.

Minimalistiniai „oversized“ paltai

Tokie paltai yra įkvėpti vyriškų drabužių – nors jie nėra naujiena, tokie viršutiniai drabužiai šį sezoną yra aktualūs dėl savo prabangios išvaizdos. Ypač rekomenduojama rinktis languotus, eglutės ar laužytų kvadratų, dar žinomų kaip skaliko dantų, raštus. Tačiau jeigu mėgstate klasikinį stilių, niekuomet nesuklysite pasirinkę bet kurį neutralų atspalvį. Padidintas šio palto dydis ypač pasitarnaus atšalus orams: po juo drąsiai galėsite vilkėti net ir labai storą, šiltą megztinį.

Pūstos striukės

Tokią striukę savo garderobe rekomenduojama turėti kiekvienai moteriai – net ir trumpesni jų modeliai užtikrins malonią šilumą ir padės išvengti šalčio padarinių. Be to, tokių viršutinių rūbų audiniai yra nepaveikūs vandeniui ir vėjui, tad galėsite mėgautis visapusišku komfortu. Tommy Hilfiger striukės moterims dažnai yra pūstos ir dygsniuotos, tačiau tokių drabužių rasite ir kitų žymių dizainerių asortimentuose – tai tik įrodo, jog jie nesiruošia trauktis iš mados olimpo.

Dirbtinio kailio paltai

Kone didžiausias tokių drabužių privalumas yra tas, jog jie visiškai nekenkia gyvūnams – tokia idėja jau savaime yra pakankamai tendencinga. Tačiau taip pat reikėtų paminėti, kad tokie viršutiniai rūbai leis sukurti elegantišką įvaizdį – prie tokio palto bus galima priderinti net ir vakarinę suknelę. Be to, lyginant su natūralios odos drabužiais, šie pareikalaus kur kas mažesnių išlaidų, o ir priežiūra bus gerokai paprastesnė.

Ryškių spalvų viršutiniai rūbai

Nepriklausomai nuo to, kokį viršutinių drabužių tipą pasirinksite, šaltuoju sezonu dažnai patariama į garderobą įtraukti daugiau ryškių spalvų – ne išimtis bus ir šie metai. Kaip drąsiai būsite pasiryžę eksperimentuoti, priklausys tik nuo Jūsų puoselėjamo įvaizdžio: šiuo atveju galimi patys įvairiausi variantai, tad turėtumėte pagalvoti, kokios spalvos Jums yra priimtinos. Itin spalvingu asortimentu garsėja Columbia striukės moterims – iš arčiau jas apžiūrėti galėsite Pigu.lt el. parduotuvėje.

Tarp visų šių viršutinių rūbų turėtumėte surasti bent kelis, kurie tiktų Jūsų figūrai ir derintųsi prie puoselėjamo įvaizdžio. Juk svarbiausia, kad vilkėdamos striukę ar paltą, galėtumėte jaustis savimi – tai aktualu nepriklausomai nuo sezoniškumo.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *