Naujos statybos butų kainos – krenta

Namai ir aplinka

Norisi turėti nuosava būstą? Dabar yra pats geriausias laikas jį įsigyti? Paprasčiausiai galimybės rinkoje auga, tad jūsų sprendimas yra pirkti jas arba ne. Svarbiausia, kad nauji butai Vilniuje kainuoja vis pigiau. Ir mitas, kad nauja statyba yra labai brangi. Taip, ji kainuoja, tačiau lyginant sus senos statybos butais tai gali būti puiki investicija, kuri atsipirks Jums visomis prasmėmis.

Dabar pirkti yra geriausias laikas

Yra sakoma, kad pats geriausias laikas pirkti NT buvo vakar. Ir šis posakis yra labai teisingas. Ypač tiems, kurie nori kuo daugiau sutaupyti. Paprasčiausiai gali atrodyti, kad šiuo metu kainos yra didelės. Tačiau palaukite kelis metus ir galiausiai konkretus būstas, kuris jums šiuo metu patinka, galiausiai gali būti visai neįperkamas. Svarbiausia yra nieko nelaukti, kadangi keičiasi ne tik galimybės, tačiau ir rinkos pasiūla. Reikia įvertinti, kol yra ką pirkti.

Renkasi vis daugiau žmonių

Taip pat siūlome atsižvelgti į tai, kad naujos statybos būstus renkasi vis daugiau žmonių. Tai bene ir yra pats geriausias įrodymas, kad tai yra puikus pirkinys. Kadangi auga poreikis – tuo pačiu auga ir pasiūla, tad kiekvieno poreikiai, kad ir kokie jie  – tikrai bus patenkinti.

Tik žiūrėkite, kad būstas patiktų ne tik dabartinei Jūsų situacijai, tačiau patenkintų poreikius ir ateityje.

Patinka gera lokacija

Daugeliui žmonių patinka nauja statyba ir dėl to, kad tokie būstai dažniausiai kuria bendruomenes, kurios siekia kartu kurti gerą gerbūvį. Svarbiausia, kad tokie daugiabučiai dažniausiai statomi greta gamtos kampelių, o daugeliui žmonių tai patinka. Esame tikri, kad rasite būstą, kuris patinka ne tik savo išdėstymu, architektūriniais sprendimais, tačiau ir vieta, kuri leis Jums grįžus namo sakyti, kad esate geriausioje vietoje visame pasaulyje.

Naujos statybos butai šiuo metu auga kaip ant mielių. Tai tikrai džiugina, kadangi tuomet kiekvienas gali rasti tokius būstus, kurie jam labiausiai patinka. Ir svarbiausia įvertinti, kad toks būstas yra puiki investicija, tad per daug taupyti tikai negalima.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *