Populiariausias futbolas per televiziją

Laisvalaikis
futbolo rezultatai

Planuojate laisvalaikį ir ketinate gerai pasisėdėti su draugais? Futbolo varžybos per televiziją – tai 2-3 valandos garantuotai gero laiko. Svarbu tik surasti bendraminčių, kuriems taip pat patiktų geras futbolas ir suplanuoti tinkamą laiką.

Pažiūrėti futbolo varžybas galima per televiziją namuose, jei turite palydovinių sporto programų paketą, arba tokias platformas kaip Go3 Sport ar Viaplay. Jei nėra tokių galimybių, visada yra sporto barų, kur  futbolas rodomas dideliuose ekranuose. Bet ką šiais metais žiūrėti?

UEFA Čempionų lyga

Nesikuklindami galime teigti, kad tai aukščiausio lygio futbolas pasaulyje. Turime omenyje, klubinį futbolą, ne nacionalines rinktines, kur surenkami visi geriausi žaidėjai, ginantys savo šalių garbę. UAFA Champions League yra futbolo elitas, todėl bet kurios rungtynės garantuotai atneš teigiamas emocijas. Klubinio futbolo rezultatai gali būti skirtingi, tad reiktų pasidomėti, ar žaidžia favoritai, ar turnyrinės lentelės gale esančios komandos kovoja dėl nieko nelemsiančio taško.

Anglijos Premier lyga

Anglijos Premier lyga yra viena iš geriausių nacionalinių lygų. Kelios Anglijos komandos žaidžia ir UEFA Čempionų lygoje, todėl savo numylėtinius galima stebėti ne vien tik tarptautinėse, bet ir vietos varžybose, kurios būna ne mažiau intriguojančios. Anglijos Premier Lygoje blogų komandų nėra. Yra tik tos, kurios susiduria su laikinais nesklandumais ir nevisai teisingai parinktais žaidėjais.

Vokietijos Bundesliga

Vokietijos aukščiausioji lyga Bundesliga sulaukia labai daug dėmesio ne tik Vokietijoje, bet ir už jos ribų. Čia žaidžia vieni geriausių pasaulyje žaidėjų. Vokiškas futbolas turi savo žavesio (kaip ir braziliškas ar ispaniškas), todėl verta pažiūrėti keletą rungtynių.

Italijos Serie A

Italai moka žaisti futbolą. Tiesa, ten yra tik kelios garsios komandos, tačiau ir jų žaidimas su kitomis itališkomis komandomis būna pakankamai įdomus ir intriguojantis. Futbolas – pilnas netikėtumų.

Ispanijos La Liga

Kodėl Ispanijos rinktinė tokia galinga? Stipri vietos lyga – štai atsakymas. Pinigai nebūtinai nulemia viską, reikia dar ir savotiškos ispaniškos aistros, šarmo ir žinoma, garsių vardų, tokių kaip Barcelona, Real, Atletico ir kt.

Prancūzijos Ligue 1

Jei jau nebus ką žiūrėti, visada galima prisiminti ir pakankamai stiprią Prancūzijos lygą. Joje žaidžia daugiau komandų, nei Paryžiaus „Saint-Germain“ ar Liono „Olimpyque“. Prancūzai yra atletiški ir populiarūs žaidėjai visoje Europoje.

2024 m. Europos čempionatas Vokietijoje

Šią vasarą nuobodžiauti neteks. Birželio 14 – liepos 14 dieną Vokietijoje vyks Europos futbolo čempionatas. Lietuvos jame neturėsime, nes neįveikėme atrankos turnyrų barjero. Susirinks geriausios 24 Europos komandos, kad išsiaiškintų, kam atiteks čempionės titulas. Bus smagu pažiūrėti, nes nacionalinės rinktinės visada pasižymi labai kokybišku futbolu.

Aišku, visada galima pasižiūrėti ir A lygos dvikovas, tačiau rekomenduojama tai daryti ne po kurių nors tarptautinių varžybų. Kontrastas gali, švelniai tariant, nustebinti…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *