„General Financing“ pradėjo teikti vartojimo kreditus su draudimo apsauga

IT naujienos

Finansų įstaiga „General Financing“, viena Lietuvos vartojimo kreditų rinkos lyderių, priklausanti Prancūzijos banko „Societe Generale“ grupei ir valdanti prekės ženklą „Kreditas 123“, kartu su partnerėmis gyvybės draudimo įmonėmis „Compensa Life Vienna Insurance Group SE“ bei „SOGECAP“ pradėjo siūlyti vartojimo kreditus su draudimo apsauga.
Kiekvienas naujas klientas, imantis „General Financing“ vartojimo kreditą grynais pinigais, pervedant pinigus į banko sąskaitą ar prekės pirkimui išsimokėtinai, galės būti apdraustas gyvybės bei sveikatos draudimu. Pasak „General Financing“ generalinio direktoriaus Konstantino Balakino, vartojimo kreditai su draudimo apsauga rinkai pasiūlyti siekiant skatinti šalies gyventojus skolintis saugiai. „Apsidraudęs asmuo galės būti ramus dėl savo ir savo šeimos finansinio saugumo, o tai ypač svarbu šiais ekonominio sunkmečio laikais“, – teigia K. Balakinas.

Gyvybės draudimo įmonės “Compensa Life Vienna Insurance Group SE” Lietuvos filialo vadovo Tomo Milašiaus teigimu, draudimas apsaugos vartojimo kreditą paėmusį asmenį ir jo šeimą nuo finansinių sunkumų, kurie gali kilti apsidraudusiam žmogui tapus dalinai ar nuolatos nedarbingu, ar jam mirus. „Nutikus draudžiamajam įvykiui, likusį grąžinti vartojimo kreditą padengs draudimo įmonė“, – sako T. Milašius.
„General Financing“ vartojimo kredito draudimas įforminamas kartu su vartojimo kredito sutartimi. Draudimas galios visą kredito sutarties laikotarpį, tai yra iki kol bus grąžinta visa kredito suma.

„General Financing“ yra pirmoji finansines paslaugas teikianti bendrovė Lietuvoje, pasirašiusi draudimo produktų platinimo sutartį su “Compensa Life Vienna Insurance Group SE”. „Vienna Insurance Group SE“ turi ilgalaikę darbo patirtį su tokiomis finansų įtaigomis, kaip Austrijos bankų grupė “Erste Bank”, ji taip pat dirba ir su kitais bankais bei kreditų bendrovėmis. Akcinė gyvybės draudimo bendrovė „SOGECAP“, kaip ir finansų įstaiga „General Financing“, priklauso Prancūzijos banko „Societe Generale“ grupei.
Finansų įstaiga „General Financing“ turi daugiau nei 110 tūkstančių klientų, bendrovei priklauso 11 klientų aptarnavimo skyrių.

Apie finansų įstaigą “General Financing”

Finansų įstaiga „General Financing”, priklausanti Prancūzijos banko „Societe Generale“ grupei, Lietuvoje valdo prekės ženklą „Kreditas 123“ ir yra viena Lietuvos vartojimo kreditų rinkos lyderių. Privatiems asmenims mažmeninio lizingo paslaugas ir vartojimo kreditus bendrovė teikia daugiau nei 800 taškų visoje Lietuvoje.

„General Financing“ mažmeninio lizingo paslaugų ir vartojimo kreditų portfelis neaudituotais duomenimis 2009 m. trečiojo ketvirčio pabaigoje pasiekė 153,3 mln. litų. 2009 metų trečiąjį ketvirtį bendrovė suteikė 12,4 tūkst. naujų vartojimo kreditų, įgijo daugiau nei 8 tūkst. naujų klientų.

Teikdama vartojimo kreditus ir mažmeninio lizingo paslaugas, finansų įstaiga „General Financing“ laikosi atsakingo skolinimosi principų ir vertina klientų mokumą, t.y. jų galimybes gauti ir grąžinti vartojimo kreditus, remdamasi tik oficialiais duomenimis. “General Financing” neaudituotais duomenimis per 9 šių metų mėnesius atmetė daugiau nei 74 tūkst. paraiškų vartojimo kreditams gauti.

Finansų įstaigos „General Financing“ mažmeninio lizingo paslaugos ir vartojimo kreditai yra teikiami 11 bendrovės klientų aptarnavimo skyrių, visuose „Lietuvos pašto“ skyriuose, „Maxima X XX XXX“, „Topo centro“ parduotuvėse ir kitose „Kreditas 123“ ženklu pažymėtose partnerių parduotuvėse ar paslaugų teikimo vietose.

Finansų įstaiga „General Financing“ priklauso vienos iš didžiausių bankinių grupių euro zonoje „Societe Generale“ padaliniui „Societe Generale Consumer Finance“. „Societe Generale“ atstovybėse 85 pasaulio šalyse dirba per 163 tūkst. darbuotojų, aptarnaujama daugiau kaip 30 mln. privačių klientų pasaulyje.

Finansų įstaiga „General Financing“ priklauso Lietuvos vartojimo kredito asociacijai, kuri vienija finansų įmones, siekiančias įtvirtinti profesionalaus vartojimo kreditų paslaugų teikimo standartus, įgyvendinti atsakingo skolinimo politiką, tobulinti vartojimo kreditų veiklos teisinę aplinką.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *