Tekstai svetainėms įdomiau

Paslaugos

tekstaiDaugelis verslininkų vargsta pildydami savo verslo svetaines, nes čia esantys tekstai svetainėms esą jau nuvalkioti ir kiekvieno konkurento erdvėje tokie patys. Tai tikrai populiari problema, tačiau ją išspręsti galima gana lengvai. Jei norite, kad Jūsų svetainė išsiskirtų iš konkurentų, tiesiausias kelias – profesionalus tekstų rašytojas, sugebantis kurti  įdomų ir informatyvų tekstą. 

Apie mus

Daugiausiai galvos skausmo turbūt verslininkams sukelia tekstai svetainėms “Apie mus”. Tai labai svarbus puslapis, tačiau daugelis suglumsta, kai reikia jį užpildyti. Jei neturite idėjų, kaip tinkamai turi atrodyti šis puslapis, labai nauginga paskaityti konkurentų svetainėse esamus tekstus. Tačiau tai gali veikti ir ne į gerą – jei ir Jūsų tekstas taps vienodas kaip ir kitų. Norintiems pagyvinti šį skyrelį patariama atsisakyti vizijų, misijų ir tikslų įvardijimo. Visada smagu pasirinkti žaismingesnį variantą – įdėkite savo darbuotojų citatas, kurie trumpai pristatytų Jūsų veiklos istoriją ir apibūdintų Jūsų pslaugas.

Paslaugos

Net ir tuomet, kai tekstai svetainėms kokiame puslapyje yra iš tiesų originalūs ir įdomūs, dažnai būtent paslaugų aprašymas taip ir lieka lakonišku sąrašu. Specialistai teigia, jog šį puslapį paprastas klientas praverčia per kelias sekundes, taigi tikėtina, jog paslaugų paskaityti net nespėja. Dauguma potencialių užsakovų skambina ir teiraujasi, ar jam reikalinga paslauga įmonėje yra teikiama. Atsižvelkite į klientų poreikius ir veiksmus ir paslaugų puslapį paįvairinkite. Tam puikiai tinka ne paslaugų išvardijimas, o paskutinių įvykdytų projektų sąrašiukas su įmonių logotipais.

Rekomendacijos

Gana daug ilgus metus rinkoje dirbančių verslininkų nepraleidžia progos į savo svetainę įkelti ir keletą jau atliktų darbų. Jei norite, kad Jūsų tekstai svetainėms būtų ne tik informatyvūs, tačiau ir patrauklūs, rinkitės kitokį būdą. Vietoj to, kad parašytumėte, su kokiomis įmonėmis teko dirbti, paprašykite, kad tų įmonių atstovai dviem sakiniais papasakotų apie Jūsų darbą ir pasiektus rezultatus. Tai gerokai labiau veikia skaitytoją, nei tik įmonių pavadinimų sąrašas. Žmogus visada ieško kažko artimo, o tiesioginė žmogaus kalba jį tikrai įtikins, jog ši įmonė patikima. Tokiu būdu tikrai pritrauksite daugiau potencialių klientų.

Norėdami pasiekti geriausių rezultatų savo verslo srityje, nebijokite eksperimentuoti ir pasirodyti kitaip nei visi. Yra daugybė būdų, kaip suteikti žmonėms reikalingą informaciją, ją pateikti kokybiškai ir dar sudominti skaitytojus, priverčiant juos ilgiau pasilikti Jūsų svetainėje ir pasirinkti Jūsų siūlomas paslaugas. Nepraleiskite galimybės padidinti savo pardavimus!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *