Rožių puokštės

Paslaugos

rožės

Rožių puokštės– galimybė be žodžių padėkoti, pasakyti, kad myli, išreikšti pagarbą bei parodyti dėmesį. Gėlių puokštė yra ne tik dovanos pridetinė dalis, tačiau ir svarbiausias akcentas.

Kaip išsirinkti tinkamiausią puokštę?

Rožių puokštės dažnai pasirenkamos pagal norimus puokščių atspalvius, pradedant nuo švelnių rožinių ir baltos atspalvių iki netradicinių mėlynų arba juodų puokščių, kurios dažniausiai dovanojamos išskirtinį stilių turintiems žmonėms. Rožių puokštės vyrams dažniausiai būna tamsių spalvų, be jokių papildomų dekoracijų, kurios atrodo skoningai ir prabangiai. Puokštės gali būti tiek mažos, tiek didelės ir akį traukiančias puokštės, jubiliejaus proga dažniausiai pasirenkamos išskirtinai didelės, o kitoms progoms kur kas mažesnės.

Gėlių puokštė gimtadieniui

Gėliių puokštė nuostabi dovana gimtadieniui, dažniausiai būna komponuojamos iš labai skirtingų gėlių, taip kuriamas žaisminngumas ir jaunatviškumas. Prie tokių puokščių galima pridėti minkštą žaisliuką, vaisių dėžutę kvepalus, saldainių dėžutę, balionus ir pan.

Kaip prižiūrėti gėlių puokštes?

Jeigu norite, kad gėlių puokštė kuo ilgiau jūs džiugintų- reikia jai skirti šiek tiek dėmesio. Labai svarbu surasti tinkamą vietą, kurioje gėlės stovės. Nerekomenduojama jas statyti prie balkono arba langų, kad negautų skersvejų, nestatyti puokščių prie radiatorių, židinių, tai pagreitina jų džiuvimą, lygiai taip pat netinka tiesioginiai saulės spinduliai. O svarbiausia pakeisti vandenį, kuriame yra pamerktos puokštės.

Kaip keičiasi gėlių mados?

Žmonės, ypač vyresnio amžiaus, dar vadovaujasi prietarais ir vengia pirkti violetinių, geltonų ir net tamsiai raudonų rožių, nes violetinės spalvos gėlės yra kapų gėlės, geltonos reiškia neapykantą, o raudonos simbolizuoja meilę ir aistrą. Jauni pirkėjai į tai nekreipia dėmesio. Geltonos tulpės ar rožės šiuo metu ypač madingos. Su laiduotuvėmis žmonėms asocijuojasi ir porinis gėlių skaičius, į tai dėmesį visada atkreipia ir jaunimas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *