5 privalumai, kuriais pasižymi sprendimas Google reklamą patikėti profesionalams

Internetiniai projektaiIT naujienosPaslaugos

google reklama 

Vieni verslo savininkai savo Google reklamos kampanijas yra linkę administruoti patys, o tuo tarpu kiti visuomet naudojasi Google reklamos agentūrų teikiamomis paslaugomis, kampanijų administravimą patikint į profesionalų rankas. Ir nors jūs taip pat galite turėti bendrą suvokimą apie tai, kaip veikia Google reklama ir kokiais būdais ji turėtų būti administruojama, patyrusi Google reklamos agentūra gali būti gerokai išmintingesnis pasirinkimas. Todėl pateikiame jums keletą priežasčių, kodėl kiekvienam verslui yra verta kreiptis į Google reklamos agentūrą.

1. AdWords rinkos standartai ir taisyklės

Naudojantis skirtingomis rinkodaros priemonėmis, būtina vadovautis skirtingais standartais ir atitinkamomis taisyklėmis. Jei Google reklamos atveju yra kreipiamasi į agentūrą, tuomet galima būti tikriems, kad šios srities specialistai išmanys konkrečią rinką, žinos, kokios yra vidutinės paspaudimų kainos, kokia konkurencija vyrauja konkrečioje srityje, kokie raktažodžiai yra pelningiausi, koks yra vidutinis konversijos rodiklis ir kt. Tai gali sutaupyti klientams labai daug jų brangaus laiko ir padėti išvengti didelių finansinių nuostolių.

2. Kampanijų testavimo galimybės

Google reklamos agentūros turi kur kas platesnes galimybes pasinaudoti Google suteikiamais privalumais. Be to, Google partneriai pirmieji gauna informaciją apie pačius aktualiausius pasikeitimus, įvairias naujoves ir esminius veiksnius, kurie gali turėti įtakos reklaminių kampanijų efektyvumui. Tai reiškia, kad Google reklamos agentūros taip pat turi ir daug didesnes kampanijų testavimo galimybes, galiausiai suformuojant labai efektyviai ir našiai veikiančias reklamos kampanijas, pasižyminčias ypač aukštu konversijos rodikliu.

3. Dvi galvos geriau už vieną

Turbūt jau seniai esate girdėję posakį, jog „dvi galvos yra geriau už vieną“. Ir Google reklamos kampanijų administravimo atveju šis posakis pasitvirtina kuo puikiausiai. Jei jūsų įmonėje yra vienas žmogus, kuris nuolatos metai iš metų prižiūri vieną ir tą pačią kampaniją, jam neabejotinai jau seniai atrodo, kad jis yra išsisėmęs ir nebėra jokių galimybių kampaniją paversti dar efektyvesne. Tuo tarpu agentūrose dirba didelės šios srities specialistų komandos, kurios kaskart gali įžvelgti daugiau galimybių, kuriomis yra verta pasinaudoti. Be to, nereikia pamiršti ir įvairių originalių idėjų, kurios yra reguliariai išbandomos siekiant dar geresnių rezultatų.

4. Google reklamos agentūros turi didesnius išteklius

Yra daugybė atvejų, kuomet jūsų administruojama kampanija gali susidurti su įvairiais sunkumais ir jums patiems gali būti pernelyg sudėtinga atrasti patį efektyviausią sprendimo būdą. Be to, jei jūsų Google reklamos kampaniją administruoja darbuotojas, kurio specializacija nėra Google AdWords reklama, jis gali būti našesnis tik tam tikroje srityje, pvz., parenkant tikslinius raktažodžius, optimizuojant konversijos rodiklį ar kt. Tačiau Google reklamos agentūros turi gerokai didesnius išteklius ir kiekvienas komandos narys gali labai reikšmingai prisidėti prie reklaminių kampanijų administravimo bei jų efektyvumo didinimo.

5. Suteikiamas stabilumas

Yra daugybė atvejų, kai įmonės viduje Google reklamą administruojantis nepatyręs darbuotojas padaro ne vieną brangiai kainuojančią klaidą, todėl kuriam laikui vadovai nusprendžia tokios reklamos atsisakyti. Ką jau kalbėti apie tai, kai vadovai ima manyti, jog ši reklamos priemonė jiems yra visiškai netinkama. Todėl labai naudinga kreiptis į Google reklamos agentūrą, kuri suteikia stabilumą ir saugumą. Vietoje to, kad įmonė veltui švaistytų savo lėšas neefektyvioms kampanijoms ir rizikuotų susidurti su labai reikšmingais finansiniais praradimais, galima kreiptis į profesionalus, kurie tinkamai suformuos reklamos kampanijas, jas optimizuos ir reguliariai prižiūrės – užtikrindami, kad būtų pasiekti geriausi rezultatai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *