Klasikinis stilius kiekvienai moteriai

Stilius

sijonai

Metas pakeisti savo stilių? Norite savo naujam stiliui suteikti šiek tiek klasikinių atspalvių ir rafinuotumo? Galbūt jūs pakeitėte savo darbą ir jums šiuo metu reikia pakoreguoti savo įvaizdį, paverčiant jį klasikiniu, labiau tinkančiu verslo aplinkai? O gal jūs tiesiog norite pradėti reprezentuoti savo pasikeitusį statusą visuomenėje? Jei svarstote, kaip galėtumėte tai padaryti, pateiksime jums ne vieną klasikiniam stiliui puikiai tinkantį patarimą.

5 baziniai patarimai klasikiniam stiliui

  1. Dėvėkite drabužius, kurie yra pasiūti iš klasikinių audinių. Klasikiniai ir niekuomet nesenstantys drabužiai, pasiūti naudojant medžiagas, kurios ir po kelių dešimtmečių bus madingi, yra tai, kas turėtų užimti dalį vietos jūsų drabužių spintoje. Nepamirškite medvilnės, vilnos, lino ir šilko. Jei juos prižiūrėsite tinkamai, šie audiniai neabejotinai atlaikys laiko išbandymą. Iš tokių audinių pasiūti drabužiai savaime jūsų stiliui suteiks klasikinio „poskonio“.
  2. Jei kyla dvejonių, rinkitės solidžias neutralias spalvas. Pilkšvi ir blankūs atspalviai bei dizaino elementai gali puikiai tikti formuojant rafinuotą ir klasikinį įvaizdį, tačiau tokių stiliaus sprendimų atžvilgiu jūs galite jaustis pakankamai nekomfortiškai – ypač, jei jūs pirmą kartą bandote sukurti savo klasikinį stilių. Todėl neutralios spalvos šiuo atveju yra tikrų tikriausios jūsų draugės. Tokiomis spalvomis pasižymintys drabužiai yra lengvai tarpusavyje suderinami ir puikiai tinkantys klasikiniam stiliui. Tipinės neutralios spalvos galėtų būti balta, kreminė, tamsiai mėlyna, juoda ir tamsiai pilka. Žinoma, nemanykite, kad dabar nuo galvos iki kojų turėtumėte apsirengti juodos spalvos drabužiais. Monochrominiai drabužiai suteikia mums galimybę žaisti su įvairiomis spalvomis ir tuo pačiu metu išsaugoti klasikinį stilių.
  3. Patogumas yra raktas. Klasikinis ir rafinuotas stilius yra tiesiogiai susijęs ir su patogumu bei tinkamumu jūsų figūrai – ne per daug aptempti, tačiau jūsų figūrą pabrėžiantys drabužiai. Moteriški sijonai ir suknelės neturėtų būti aukščiau kelių. Platesnės ir aptemptos kelnės, pasiūtos iš klasikinių audinių, taip pat yra priimtinas pasirinkimas formuojant savo klasikinį stilių. Marškinėliai, glaustinukės, megztiniai ir kiti viršutiniai drabužiai turėtų siekti jūsų liemenį. Todėl niekuomet nevenkite apsilankyti pas savo siuvėją, pakoreguojant turimus drabužius taip, kad jie jums puikiai tiktų ir juos dėvėdamos jūs jaustumėtės komfortiškai.
  4. Niekuomet neparodykite per daug. Klasikinis stilius reikalauja ir atitinkamo rafinuotumo. Todėl niekuomet nereikėtų padaryti klaidos ir „atidengti“ per daug. Deja, bet tai yra labai nesudėtinga padaryti, jei pasirenkami ilgesni (V formos) kaklo papuošalai, todėl stenkitės aksesuarus derinti prie klasikiniam stiliui pačių tinkamiausių sprendimų. Taip pat, niekada neleiskite, kad jūsų marškinėliai ar glaustinukė atidengtų dalį liemenėlės.
  5. Nepersistenkite su aksesuarais. Tradiciniai papuošalai yra pats tinkamiausias pasirinkimas formuojant klasikinį įvaizdį. Tarp jų gali būti auskarai (nedideli sidabriniai, auksiniai, su deimantu ar perlu), apyrankės (sidabrinės arba auksinės), laikrodžiai (taip pat pagaminti iš minėtų brangiųjų metalų, derinant kartu su metaline ar odine apyranke), kaklo papuošalai (perlai, deimantai ar kt.), žiedai (nėra būtini, tačiau, jei mėgstate, galite juos pasirinkti), šaliai (puikus būdas savo stiliui suteikti spalvų ir daugiau žavesio suteikiančių detalių).

Ir niekuomet nepamirškite batų! Taip – batai taip pat yra svarbus aksesuaras. Basutės, balerinos tipo bateliai ar batai, kurie pasižymi neutraliomis spalvomis, tokiomis kaip kreminė, tamsiai pilka ar juoda – yra geriausi jūsų pasirinkimai. Tačiau nėra ko abejoti, kad savo batų kolekcijoje būtina turėti ir raudonų batelių porą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *